Network Storage WD My Cloud

Network Storage WD My Cloud Expert Series EX2 Ultra 4TB, Gigabit Ethernet, USB 3.0
93%
Merita

Nota noastra

Pro: 4TB
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Network Storage WD My Cloud Expert Series EX2 Ultra 4TB, Gigabit Ethernet, USB 3.0.

NAS WD, MY CLOUD EX2 Ultra, 2 Bay 3.5″, 8TB(2 x 4TB), Wd Red NAS drives, Gigabit Ethernet, USB 3.0 x2, RAID 0, 1, JBOD, spanning

My Cloud EX2 Personal Cloud Storage – Dispozitiv de stocare fără discuri. Fiabilitate absoluta de la un nume de încredere în materie de stocare.

Cu ajutorul noului WD My Cloud EX2 fara hard diskuri integrate, va puteti crea propriul dispozitiv NAS exact asa cum doriti. Modelul suporta maximum doua unitati de stocare si va permite sa va salvati in siguranta fotografiile, inregistrarile video, muzica si fisierele personale, cu acces de oriunde. Alegeti intre mai multe optiuni de backup, redati in flux fisiere de dimensiuni mari pe orice ecran si particularizati-va dispozitivul NAS cu o gama completa de aplicatii.

Creaii propriul dispozitiv NAS

Adaugarea unui hard disk se realizeaza rapid si simplu, procesul fiind unul hot swap. In total, puteti sa integrati in echipament doua hard diskuri, in functie de necesitati.

Incinta fara discuri cu instalare simpla a unitatilor – creati propriul dispozitiv NAS cu unitati la alegerea dvs. Functioneaza cu cele mai performante hard diskuri – vizitati adresa wd.com/ex2 pentru o lista a unitatilor compatibile. Hard diskurile WD Red certificate sunt recomandate pentru performante optimizate.

Gestionare a unitatilor – tineti datele sub control cu mai multe optiuni de gestionare a unitatilor, inclusiv RAID 0, 1; moduri de extindere si JBOD.

Protectie extinsa a datelor

Gestionati-va datele cu RAID 0, 1; moduri de extindere a unitatilor si JBOD. Apoi, protejati-le cu optiuni de backup RAID 1, USB, cloud sau LAN/WAN.

Usor de configurat, usor de gestionat

Instalati fara eforturi unitati si inlocuiti-le la cald cu usurinta. Tabloul de control puternic de la WD inseamna ca tineti mereu lucrurile sub control.

Dispozitiv NAS de inalta performanta – memoria de 512 MB si procesorul la 1,2 GHz asigura performante ridicate si viteza de lucru superioara.

Gestionare facila – un meniu de control performant inseamna ca sistemul se afla in permanenta sub controlul dvs. Monitorizati unitatile, gestionati utilizatorii si folositi caracteristicile de economisire a energiei. Alertele prin e-mail si mobil va tin la curent cu starea dispozitivului My Cloud EX2.

Aplicatii desktop si mobile premiate – cu ajutorul aplicatiilor My Cloud de la WD puteti sa incarcati, sa accesati si sa partajati documentele de oriunde. Transferati in mod confortabil fisiere din conturile dvs. din sistemul cloud public in dispozitivul My Cloud EX2 utilizand aplicatia mobila.

Aplicatii performante pentru particularizarea dispozitivului NAS – printre acestea se numara aplicatii importante din domeniu, precum aMule, Transmission, Icecast, Joomla!, phpBB, phpMyAdmin, SqueezeCenter si altele.

Optiuni complexe pentru lucrul cu servere – server de fisiere, server FTP, server de backup si server de descarcare torrente P2P integrate.

Redati in flux continut media pe dispozitivele conectate – redati in flux inregistrari video si fotografii pe televizoare, playere media, console de jocuri si alte dispozitive DLNA/UPnP conectate. Dispune de un server media Twonky cu certificare DLNA. In plus, puteti sa redati in flux colectia dvs. de muzica cu ajutorul dispozitivului My Cloud EX2 cu compatibilitate iTunes.

Alegeti modalitatea de backup optima pentru dvs. – protejati-va datele facand backup la distanta pe un alt dispozitiv My Cloud EX2 sau My Cloud EX4, utilizand functia integrata de backup in cloud sau facand backup local in LAN/WAN. Sunteti lipsit de griji cu WD SmartWare Pro pentru utilizatori PC si compatibilitate Apple Time Machine pentru utilizatori Mac.

Extindeti capacitatea de stocare – trebuie doar sa atasati un hard disk compatibil USB direct la unul din cele doua porturi USB 3.0 de pe dispozitivul My Cloud EX2, extinzand astfel instantaneu capacitatea de stocare.

Caracteristici de economisire a energiei – economisiti energie cu reducerea turatiilor discurilor si pornire/oprire programata.

Caracteristici avansate – o suita completa de caracteristici avansate pentru a va sustine utilizarea dispozitivului acasa sau la birou, inclusiv: tinta iSCSI, servicii FTP complete din punct de vedere functional, compatibilitate Jumbo Frame, pregatit pentru iPv4/iPv6, compatibilitate UPS (USB si retea), monitorizare in timp real a resurselor, criptare a volumelor cu parola pentru pornire, SNMP si volume virtuale.

Propriul dvs. sistem cloud personal – spre deosebire de sistemele cloud publice, dispozitivul My Cloud EX2 va permite sa va pastrati intregul continut intr-un singur loc sigur acasa sau la birou si sa il accesati de oriunde cu ajutorul computerelor, tabletelor si telefoanelor inteligente. Fara taxe lunare. Nu mai exista limite.
Produsele de stocare in sistemul cloud personal My Cloud functioneaza concomitent cu mai multe sisteme de operare, inclusiv Mac OS, Windows 8, iOS si Android cu aplicatii mobile.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Network Storage WD My Cloud
Scorul Acordat
5
93%
Merita

Nota noastra

Pro: 4TB
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret
My Cloud
Comentarii (0)
Adauga Comentarii