Solid State Drive (SSD) Samsung 960 PRO

Solid State Drive (SSD) Samsung 960 PRO, 1TB, M.2 SATA 3
100%
Merita

Nota noastra

Pro 1TB
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Capacitate
  • Pret

Review Solid State Drive (SSD) Samsung 960 PRO, 1TB, M.2 SATA 3

O unitate SSD care schimbă totul

Beneficiați de performante fără precedent pentru volume mari de lucru și aplicații inginerești complexe, cu unitatea SSD Samsung 960 PRO de mare capacitate și fiabilitate. Conceput pentru PC-uri și stații de lucru performante, unitatea 960 PRO este dotată cu o arhitectură bazată pe V-NAND cu 48 de straturi de la Samsung, care asigură performante de ultimă oră într-un factor de formă M.2 compact.

Beneficiati de performante de ultimă oră

Interfata NVMe™ a modelului 960 PRO acceptă PCIe® Gen 3 x 4 benzi, asigurând o lărgime de bandă mai mare si latentă mai mică în comparatie cu unitătile SSD SATA. Puteti beneficia de viteze uriase de citire / scriere secventială, de până la 3.500 / 2.100 MB/s, si viteze de citire / scriere aleatorie de până la 440 / 360 K IOPS*. Această performantă excelentă este asigurată printr-un design optimizat al ansamblului.

Depăsiti limitele de stocare

Samsung oferă integrare totală avansată, reglând fin fiecare componentă pentru rezultate optime. Fiecare cip este optimizat pentru a contine mai mult în fiecare pachet, în scopul maximizării capacitătii. Modelul 960 PRO permite stocarea a până la 2 TB, o capacitate fără precedent pentru unitătile SSD NVMe.

Vă puteti baza pe fiabilitate solidă

Modelul 960 PRO asigură 1,2 PBW* pentru modelul de 2 TB. Pentru fiabilitate crescută, sistemul DTG (Dynamic Thermal Guard) monitorizează si reglează temperatura unitătii SSD, protejând datele si obtinând timpi de reactie optimi. În plus, modelul 960 PRO este sustinut de o garantie limitată pe 5 ani

Gestionati-vă unitatea în mod magic

Cu ajutorul solutiei avansate de Magician Software, la care s-a făcut de curând upgrade, puteti gestiona, monitoriza si întretine unitatea 960 PRO ca un profesionist IT. Solutia Magician asigură verificarea personalizată de firmware si functii suplimentare adaptate pentru unitătile fiecărui utilizator. Aceasta actualizează automat firmware-ul pentru a asigura mentinerea la zi a performantelor unitătii.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Solid State Drive (SSD) Samsung 960 PRO
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro 1TB
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Capacitate
  • Pret
samsung
Comentarii (0)
Adauga Comentarii