Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X50F, 10.1

Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X50F, 10.1'', Quad-Core 1.3 GHz, 2GB RAM, 16GB, Slate Black
92%
Merita
  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Design

Review Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X50F, 10.1”, Quad-Core 1.3 GHz, 2GB RAM, 16GB, Slate Black

Lenovo își plasează tableta Yoga Tab 3 10 YT3-X50F de 10 inchi ca tabletă video de primă calitate și o tratează într-o configurație interesantă. Printre altele, găsim un stand integrat și un sistem de sunet Dolby Atmos.

Cumpărătorii care caută o tabletă Android trebuie să aleagă între zeci de modele mai mult sau mai puțin configurate similar. Tabletele  Yoga de la Lenovo, din fericire, ies din linie aici: ele nu vin numai într-o carcasă de aluminiu elegantă și robustă, dar pot fi și ele configurate și utilizate într-o manieră versatilă datorită suportului integrat. Lenovo se bazează și pe acest design neconvențional pentru noua sa generație de tablete Yoga.

Lenovo furnizează Yoga Tab 3 10 YT3-X50F cu o carcasă elegantă de aluminiu care este confortabilă pentru a ține într-o singură mână datorită capacului din spate cauciucat. Cu toate acestea, am putea răsuci tableta de 10 inchi fără prea mult efort în test. Acest lucru a fost răspuns cu pete luminoase temporare pe marginea ecranului, o problema care nu ne place.

Butonul de alimentare este amplasat pe partea din spate a montantului. De asemenea, are un diametru de 2 centimetri, ceea ce face să pară închiderea cilindrului. Un inel LED care strălucește în cadre albe subțiri. Singura cameră de pe Lenovo Yoga Tab 3 10 este chiar lângă asta. Are o rezoluție de 8 megapixeli și poate fi rotită în față sau în spate. Astfel, aceasta poate fi utilizată fie ca o cameră web sau ca cameră primară.

O tableta cu Qualcomm Snapdragon 212 APQ8009 ARM SoC tactată la 1,3 GHz operează în interiorul Yoga 3 10 YT3-X50F. Are suficientă putere pentru a rula aplicații actualizate. Adreno 304 GPU-ul Qualcomm nu are atâtea rezerve de performanță. Puterea sa este încă suficientă pentru jocurile de bază, dar cipul grafic se află în curând în limitele jocurilor grafice solicitante. Eșantionul de revizuire a configurației de memorie de lucru de doar 1 GB este redus, dar este, de asemenea, cel mai ieftin model Yoga Tab 3 10. Numai 10,9 GB din memoria nominală de 16 GB este disponibilă pentru utilizator din fabrică sau după resetare. Cel puțin stocarea tabletei Lenovo poate fi extinsă cu până la 32 GB prin cititorul de carduri micro-SDHC.

O versiune relativ nouă a sistemului de operare Google sub formă de Android 5.1.1 rulează pe Yoga Tab 3 10. Lenovo a lăsat-o practic intactă. În afară de aplicațiile Google obligatorii, cum ar fi Chrome, Gmail, Google Maps, Drive și YouTube, se găsește doar un mic software suplimentar; printre care se numără și aplicațiile de licențiere SHOT și SYNCit ale Lenovo. De asemenea, Lenovo pre-încarcă o soluție de securitate cu McAfee Mobile Security. Un instrument pentru configurarea sistemului de sunet Dolby Atmos este, de asemenea, parte a pachetului.

Lenovo Yoga Tab 3 10 construcție de înaltă calitate se prezintă ca o tabletă multimedia și care este, de asemenea, exact puterea sa. Dispozitivul Android de 10 inch poate fi configurat foarte flexibil datorită suportului său practic, facilitând, de exemplu, urmărirea unui videoclip pe tabletă. Bateria puternică de 10200 mAh asigură o durată lungă de viață a bateriei, în timp ce panoul IPS stabil și cu unghi de vizualizare stabilizează conținutul multimedia în lumina reflectoarelor. Acest lucru este valabil și pentru sunetul cu tehnologia de sunet surround Dolby Atmos.

 

 

 

 

 

Sumar
Reviewer
Alin
Data Review
Produs Analizat
Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-X50F, 10.1'', Quad-Core 1.3 GHz, 2GB RAM, 16GB, Slate Black
Scorul Acordat
5
92%
Merita
  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Design
lenovotableta
Comentarii (0)
Adauga Comentarii