Tableta Samsung Galaxy Tab S3 T825

Tableta Samsung Galaxy Tab S3 T825, 9.7", Quad-Core 2.15 GHz, 4GB RAM, 32GB, 4G, Black
100%
Merita

Nota noastra

Pro: afisaj
dimensiuni reduse
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Afisaj
  • Audio
  • Pret

Review Tableta Samsung Galaxy Tab S3 T825

Samsung Galaxy Tab S3 T825 prezintă un upgrade de design mic, dar plăcut, peste Galaxy Tab S2, chiar dacă este ușor de greșit pentru o tabletă de un an și jumătate de Samsung din față.

Cele mai bune schimbări se întâmplă în jurul valorii de spate, în cazul în care Tab S3 T825 sport un nou panou din spate din sticlă, fie în negru sau de argint. Se pare și se simte mai bine decât capacul de plastic din tablă S2, iar sticla este mai confortabilă pentru a ține; în timp ce tranzacționați mărcile de transpirații colectate instantaneu pe modelul mai vechi pentru amprentele și murdăriile de pe geamul din sticlă Gorilla, veți termina înainte.

Samsung poate susține încă că tab-ul S3 este mai subțire și mai ușor decât un iPad Pro, cu dimensiunile de 237,3 x 169 x 6mm și o greutate de 429g (iPad Pro este de 6,1mm grosime și cântărește 437g). Dar nu te lăsa păcălit; variațiile sunt greu de observat. Tab-ul S2 este de 5.6mm și 389g, iar noi nu am simțit nici o diferență între cele trei plăci.

Intervalul de înaltă dinamică (HDR) oferă aceleași rezoluții Quad HD de 2048 x 1536 rezoluții mai mari de contrast și accente mai luminoase. Acest lucru este deosebit de important în scenele de film mai întunecate, în care aveți tendința de a pierde prea mult din imagine pentru a umbra.

Suportul Tab S3 al noului standard HDR10 este de fapt o afacere mai mare decât dacă Samsung a împachetat un ecran de 4K într-o tabletă de 9,7 inch. Intervalul extins de luminozitate are mai mult de pixeli suplimentari la această mărime mică – mai mulți pixeli contează atunci când aveți de-a face cu un televizor mai mare de 4K.

Insa este si o problema: nu există mult conținut HDR disponibil astăzi. Este lansat cu servicii video streaming precum Amazon Video și Netflix aflate deja la bord pe televizoare Samsung, LG și Sony, dar nu am putut găsi video HDR cu privire la aceste servicii la lansarea tabletei.

Sumar
Reviewer
miky
Data Review
Produs Analizat
Tableta Samsung Galaxy Tab S3 T825
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro: afisaj
dimensiuni reduse
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Afisaj
  • Audio
  • Pret
galaxysamsungtableta
Comentarii (0)
Adauga Comentarii