Telefon mobil Apple iPhone 5S

Telefon mobil Apple iPhone 5S, 16GB, Silver
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie 16gb

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Apple iPhone 5S, 16GB, Silver.

iPhone 5S este proiectat pana la cele mai mici detalii cu o meticulozitate și o precizie specifica Apple. Nu este doar un produs care demonstrează de ce e capabila tehnologia. Este ceva ce e util din punct de vedere tehnologic. Nu este doar ceea ce urmează, ci și ceea ce ar trebui sa urmeze.

Tehnologie de vârf

Cipul este creat pe o arhitectura de 64 biți. Este primul de acest fel existent pe piața smartphone-urilor. iPhone 5S integrează un senzor de amprenta, o camera foarte precisa și un sistem de operare creat efectiv pentru arhitectura de 64 biți.
Proiectat cu meticulozitate și precizie

iPhone 5S este creat cu o precizie la nivel de micron. Se vede în tot designul sau cata grija s-a acordat fiecărui element din compoziția sa. Aluminiul și sticla sunt combinate armonios, în butonul Home este introdus pentru prima data un cristal de safir. Același cristal se găsește și ca protecție pentru camera iSight. Designul și construcția la acest nivel sunt fără precedent. Ca rezultat, iPhone 5S arata și se simte mai subțire și mai ușor. Este disponibil în trei tonuri de culoare: Gold, Silver și Space Gray.

Cele mai avansate tehnologii ajung in acest punct

iPhone 5S creeaza un precedent, cu un grad ridicat de tehnologie integrat într-o carcasa subțire și ușoară. iPhone 5S creeaza un nou nivel tehnologic prin implementarea TouchID – un senzor de amprenta ce oferă un grad ridicat de personalizare. Cipul A7 cu arhitectura pe 64 de biți. O camera impresionanta iSight. Conexiune wireless LTE ultra-rapida.

Touch ID – Amprenta ta, iPhone-ul tău

Iti verifici iPhone-ul de câteva zeci de ori pe zi, probabil și mai mult. Te încetinește faptul ca trebuie sa introduci de fiecare data o parola. Dar o faci în continuare deoarece nu vrei ca nimeni altcineva sa aibă acces la iPhone-ul tău. Cu noul iPhone 5S deblocarea telefonului este mai ușoară și mai rapida ai poate putin mai futurista. Touch ID este o tehnologie integrata în iPhone 5S care dispune de un senzor de amprenta pentru a te identifica.Trebuie doar sa atingi butonul Home și telefonul tău se deblochează. Este un mod extrem de convenabil de a debloca telefonul. Amprenta ta iți permite sa aprobi și cumpărăturile făcute în iTunes Store, în App Store și în iBooks Store, ca sa nu fie nevoie sa iți introduci parola. Touch ID iți citește amprenta foarte ușor, sub orice unghi. Acesta înseamnă ca nu contează cum va țineți telefonul, acesta este capabil sa iți citească amprenta și știe cine ești. Si deoarece Touch ID te lasă sa înregistrezi mai multe amprente, iți recunoaște chiar și oamenii în care ai încredere.
Cipul A7 – iPhone 5S – primul smartphone pe 64 biți

Exista smartphone-uri rapide, dar exista și smartphone-uri mult mai rapide. Noul cip A7 iți oferă o viteza CPU și grafica de pana la 2 ori mai mare decât precedentul cip A6. Chiar și mai impresionant este faptul ca iPhone 5S este primul smartphone care sa integreze arhitectura pe 64 de biți – o arhitectura întâlnită pana acum doar în calculatoarele desktop. Toate acestea nu îngreunează telefonul în nici un fel, acesta păstrându-și profilul subțire. Datorita faptului ca iOS 7 a fost creat special pentru arhitectura de 64 de biți, acesta este capabil sa profite de cipul A7.

A7 suporta OpenGL ES versiunea 3.0 pentru a-ți oferi grafica extrem de complexa și detaliata posibila pana acum doar pe computere Mac, PC-uri și console de jocuri. Diferența este uimitoare. In orice lume virtuala a jocurilor, texturile și umbrele arata mult mai apropiate de realitate. Lumina soarelui este reflectata de apa. Întreaga experiență arata mult mai realist.iOS 7 și toate aplicațiile integrate sunt optimizate pentru cipul A7. Aplicația de camera este un exemplu extraordinar. Aceasta profita din plin de inovațiile cipului A7 pentru a-ți oferi un auto-focus de doua ori mai rapid, capturi mult mai rapide și mai multe cadre pe secunde la filmări. Te gândești probabil ca odată cu aceste creșteri de performanta durata de viata a bateriei va avea de suferit. Aceasta nu suferă deloc modificări, deoarece A7 a fost proiectat pentru a fi extrem de econom în consumul sau de energie.
Coprocesorul M7 – nivel înalt de eficienta

Noul coprocesor M7 este ca un ajutorul pentru cipul A7. Este creat special pentru a măsura datele din accelerometru, giroscop și busola – un proces de care ar trebui în mod normal sa se ocupe cipul A7. M7 este mult mai eficient la aceasta operație. Acum aplicațiile de fitness pot cere date direct din coprocesorul M7 fără sa ceara constant date din cipul A7. Astfel iPhone 5S consuma mult mai putina baterie în astfel de aplicații. M7 știe când mergi, când fugi sau chiar și când conduci. De exemplu, aplicația Maps se schimba de la condus la mers cu navigație atunci când te oprești din condus și iți continui drumul pe jos. Din moment ce M7 își da seama când te afli într-un vehicul, telefonul iPhone 5S nu iți va cere sa te conectezi la rețelele Wi-Fi pe lângă care treci. Daca telefonul tău sta pe loc, ca și atunci când dormi, M7 reduce frecventa ping-urilor în rețea pentru a conserva baterie.

Camera iSight – o camera buna a devenit excelenta

iPhone 5S se bucura de tehnologii extrem de avansate create special pentru partea de hardware și software a camerei iSight. In acest fel oricine, oriunde s-ar afla poate face poze extraordinare oricând. Este mult mai ușor sa înveți iPhone-ul cum sa facă o poza excelenta decât sa înveți un om sa fie un fotograf expert.

Camera FaceTime HD

Când nu poți fi prezent personal, măcar poți fi prezent pe ecran. Împarte vesti bune cu un prieten sau spune-i “noapte buna” unei persoane apropiate care se afla pe drum cu un apel video FaceTime. Noua camera FaceTime HD integrata în iPhone 5S dispune de un senzor cu pixeli mai mari și iluminare din spate astfel încât zâmbetul tău va lumina orice camera indiferent de gradul de iluminare din jurul tău. Si datorita faptului ca poți face și apeluri audio, discuția ta nu e nevoie sa fie fata în fata.

iOS7 – Creat pentru a complementa iPhone 5S

iPhone 5S este primul smartphone pe 64 de biți. iOS 7 a fost creat în acest scop, strict pentru arhitectura de 64 de biți. Acest lucru face ca iOS 7 sa fie la fel de avansat ca telefonul pe care se afla instalat.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Apple iPhone 5S, 16GB, Silver
Scorul Acordat
4
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie 16gb

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display
iphonetelefon
Comentarii (0)
Adauga Comentarii