Telefon mobil iHunt S10 Pro, 4G

Telefon mobil iHunt S10 Pro, 4G, Dual SIM, Quad-Core, 3GB RAM, 32GB, 13MP, Android 7.0, 5000mAh, Negru
80%
Merita

Nota noastra

Pro: baterie
Contra: nu are senzor amprenta

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil iHunt S10 Pro, 4G, Dual SIM, Quad-Core, 3GB RAM, 32GB, 13MP, Android 7.0, 5000mAh, Negru.

Terminalul dispune de corp durabil la fel și fel de intemperii și acumulator de capacitate impresionanta.

Partea din spate este o combinație de plastic și cauciuc. Telefonul are look destul de atractiv si are un design rezonabil de slim pentru un device de acest gen, în speță 13.9 milimetri. Toate porturile sunt acoperite cu uși din cauciuc astfel încât în terminal sa nu pătrundă apa sau praful. Im mod evident avem în fata un telefon care excelează pe partea de durabilitate.

S10 Pro este un smartphone dedicat celor care iubesc aventura sau celor care practica joburi dificile (minerit, lucru pe șantier, construcții etc). Carcasa este închegată din materiale foarte durabile care rezista cu brio la temperaturi extreme, apa, praf și vibrații. Partea frontala este protejata de șocuri și lovituri de sticla Corning Gorilla Glass 3.

Display-ul este unul cu diagonala compacta și specificații interesante. Producătorul s-a orientat către un panou performant Sharp IGZO dotat cu diagonala de 5 inci si rezolutie de 1280×720 pixeli. Conform spuselor celor de la iHunt, afișajul are contrast ridicat, unghi de vizibilitate la 178 grade și luminozitate mare.

Primul aspect care iți captează atenția este acumulatorul de capacitate foarte generoasa în cuantum la 5000mAh. Bateria dispune de tehnologie fast charging care urca nivelul de încărcare de la 0 la 100 procente în aproximativ doua ore. Nu e rău deloc! Producătorul nu oferă date despre autonomie, însă ne putem aștepta ca telefonul sa ofere intre 2-3 zile de utilizare.

Smartphone-ul poseda o configurație interna destul de puternica. Găsim 3GB RAM, 32GB ROM și procesorul quad-core MediaTek MT6737T 1.5GHz. Acest procesor livrează performante bune și conectivitate 4G LTE, ceea ce este important.

Având în vedere toate aceste dotări de calitate, este oarecum surprinzător ca de pe telefon lipsește scanner-ul de amprente. Pentru multi dintre voi este o dotare mai mult decât binevenita.

 


Sumar
Reviewer
Bogdan
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil iHunt S10 Pro
Scorul Acordat
5
80%
Merita

Nota noastra

Pro: baterie
Contra: nu are senzor amprenta

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display
ihunttelefon
Comentarii (0)
Adauga Comentarii