Telefon mobil Lenovo A Plus

Telefon mobil Lenovo A Plus, Dual Sim, 8GB, 3G, White
80%
Merita

Nota noastra

Pro:Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Lenovo A Plus, Dual Sim, 8GB, 3G, White.

Compact, confortabil si accesibil
Cântărind numai 146 grame și proiectat cu margini rotunjite și capacul din spate texturat, acest dispozitiv oferă o senzație tactila deosebita și încape perfect în buzunar. Designul compact prezintă un ecran tactil de 4,5”, ușor de derulat din mers, ideal pentru jocuri și vizionarea filmelor. Un telefon cu o mulțime de avantaje la un preț foarte accesibil.
Performanta ultra-rapida
Fie ca navigați pe internet sau distribuiți fotografiile favorite, performanta contează. Datorita unui procesor rapid quad-core pe 32 de biti, de 1,3 GHz, modelul Lenovo A Plus oferă echilibrul perfect intre performanta și putere, chiar și cu mai multe aplicații deschise în același timp.

Viteza 3G
Actualizați-va statu-sul pe rețelele de socializare mai repede decât ați spune „prieteni”. Modelul Lenovo A Plus oferă suport pentru rețele 3G de mare viteza pentru cea mai rapida conectivitate de date, oferind distracție maxima atunci când navigați, faceți streaming, va jucați sau pur și simplu discutați pe chat online.
Îmbogățiți-va experiențele cu Android™ 5.1
Noua versiune Android are o mulțime de caracteristici care va simplifica viata. Obțineți comenzi rapide la informațiile relevante din aplicații. Si beneficiați de îmbunatățiri care economisesc energie pentru lucrurile care contează cel mai mult.

Baterie detasabila de mare autonomie
Modelul Lenovo A Plus este opțiunea ideala pentru viata dvs. activa. Bateria li-ion de 2000 mAh va asigura ca puteți folosi telefonul o zi întreagă fără a-l reîncărca. Astfel, când bateria este epuizata, o puteți înlocui ușor cu una de rezerva și puteți continua distracția.

Un smartphone, doua numere de telefon. Fie ca doriți sa beneficiați de abonamente de date diferite pentru a economisi bani, sa folosiți smartphone-ul în străinătate sau pur și simplu sa separați munca de distracție, configurația opționala dual SIM a modelului Lenovo A Plus va oferă soluția potrivita

O mulțime de motive sa zâmbiți
Cu modelul Lenovo A Plus surprindeti fotografii clare și de înaltă rezoluție, atât ziua cât și noaptea, cu camera principala de 5 MP cu focalizare fixa și flash cu un LED. Daca preferați selfie-urile, va sta la dispoziție camera frontala de 2 MP.

Spațiu de dezvoltare
Modelul Lenovo A Plus este opțiunea ideala pentru viata dvs. dinamica, cu spațiu amplu de stocare pentru filmele, fotografiile și melodiile favorite. Acesta este echipat cu o memorie incorporata de 1 GB și 8 GB de spațiu de stocare, extensibil cu încă 32 GB cu ajutorul unui card microSD.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Lenovo A Plus, Dual Sim, 8GB, 3G, White
Scorul Acordat
5
80%
Merita

Nota noastra

Pro:Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display
lenovotelefon
Comentarii (0)
Adauga Comentarii