Telefon mobil Samsung Galaxy S7

Telefon mobil Samsung Galaxy S7, 32GB, 4G, Gold
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Rezistent la apa și praf

  • Marime
  • Capacitate
  • Baterie
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Samsung Galaxy S7, 32GB, 4G, Gold.

Anul acesta, pentru Galaxy S7 Samsung decide sa păstreze design-ul aclamat de la generația anterioara de flagship-uri, aducând mici modificări asupra acestuia, însa cu componente hardware mult îmbunătățite.

Marginile curbate de pe spatele telefonului, prezente prima oara pe Galaxy Note 5, își fac apariția și la S7 și S7 Edge, iar tranziția dintre curbura 3D Glass și rama metalica este una continua specifica unui corp unitar, acest lucru oferind și o senzație de confort atunci când este ținut în mana. Pe spatele telefonului putem observa camera foto ce are o ieșire din carcasa de 0.46 mm, mult mai mica fata de modelul anterior.

Camera principala de rezoluție 12 MP aduce o noua tehnologie numita Dual Pixel ce, spre deosebire de majoritatea camerelor de pe telefoane, folosește toți pixelii pentru focalizare astfel ca realizarea unei fotografii de calitate se face aproape instant, camera fiind capabila sa focalizeze la fel de rapid ca ochiul uman. Pana și în condiții de lumina slaba se pot capta imagini clare, datorita obiectivului F1.7 si pixelilor mai mari, iar profesioniștilor li se oferă și posibilitatea de a salva imagini în format RAW neprocesate, pentru a le putea edita mai târziu. Camera frontala are o rezoluție de 5 MP și este capabila de rezultate foarte bune pentru partajare pe Social Media datorita modului Wide Selfie.

Display-ul, asa cum ne-am obișnuit la un flagship Samsung, este de cea mai buna calitate, oferind o rezoluție QuadHD și un panou Super AMOLED cu o densitate de pixeli de 577 pixeli per inch pentru S7 și 534 pixeli per inch pentru S7 Edge. Diferența dintre doua modele o reprezinta mărimea ecranului, Galaxy S7 având o diagonala a ecranului de 5.1 inch, iar S7 Edge o diagonala de 5.5 inch. Ecranul poate fi deblocat și prin senzorul de amprenta prezent pe butonul Home, oferind o opțiune sigura și rapida pentru acces în dispozitiv.

Fata de generația precedenta, S7 și S7 Edge oferă și rezistenta la apa și praf, având certificare IP68 ce permite o scufundare în apa la o adâncime de maxim 1.5 m timp de 30 minute, prin urmare Samsung dovedește faptul ca designul industrial nu presupune și protecție scăzută. Observam și o întoarcere a suportului pentru adăugare card microSD, ce permite extinderea memoriei cu încă 200GB pe lângă cei 32 GB din memoria interna, acesta având slotul lângă cel de cartela nanoSIM.

Bateriile au și ele parte de un upgrade, fiind de capacitate 3000 mAh pentru S7 și 3600 mAh pentru S7 Edge, iar datorita funcției integrate de încărcare rapida se ajunge la o încărcare completa în aproximativ 90, respectiv 100 minute. Se poate opta pentru încărcarea wireless care este și ea mai rapida ca la modelele precedente, prin așezarea telefonului pe suportul dedicat.

Procesorul este de tip Octa Core cu 4 nuclee funcționând la frecventa 2.3 GHz, iar celelalte 4 la 1.6 GHz, susținut de memoria RAM rapida de 4 GB de tip DDR4 permite rularea a oricăror aplicații sau jocuri fără întreruperi și chiar a 2 aplicații în același timp prin modul Multi Window.

Cu Game Launcher și Game Tools împătimiții de jocuri vor avea la dispoziție un loc unde se vor grupa toate jocurile instalate pe telefon, cu posibilitatea de a dezactiva alertele înainte de a lansa jocul. De asemenea, pe lângă blocare alertelor, în timpul unui joc se pot bloca butoanele capacitive, se poate minimiza jocul și se poate face captura de ecran sau chiar o înregistrare video a sesiunii curente.

Ambele telefoane sunt compatibile și cu tehnologia 4G+ CAT9 ce permite viteze de pana la 450 Mbps pe download și pana la 50 Mbps pe upload, cu promisiunea suportului pentru Apel 4G și Apel Wi-Fi în viitorul apropiat.

Cu Galaxy S7 și S7 Edge, Samsung oferă un pachet complet deoarece păstrează un design elegant și specificații de top la care adaugă și suportul pentru card SD și rezistenta la apa și praf, împlinind astfel majoritatea cerințelor oricărui tip de utilizator.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy S7, 32GB, 4G, Gold
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Rezistent la apa și praf

  • Marime
  • Capacitate
  • Baterie
  • Camera
  • Display
s7samsungtelefon
Comentarii (0)
Adauga Comentarii