Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU6202

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU6202, 4K Ultra HD
95%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU6202, 4K Ultra HD.

Samsung 55MU6202 este un televizor de dimensiuni destul de generoase pentru a pune cu adevarat in evidenta calitatea 4K. Designul sau curbat atrage in acelasi timp atentia spre unghiurile potrivite, astfel incat imaginile sa capete mai multa profunzime si sa para mai realiste.
Constructia este una slim, modelul reusind sa impresioneze prin aspectul sau minimalist. Curbura ecranului aduce un stil cu totul diferit si face televizorul sa para cu atat mai modern. Liniile sale subtiri, imbinate cu cele curbe, aduc un aspect aparte. Televizorul are dimensiunile de 1241.7 x 718.6 x 111.9 mm.

Samsung 55MU6202 review

Samsung 55MU6202 are diagonala de 138 de cm (vezi si modelul de 123 cm) si are un indice PQI de 1400. Indicele PQI este folosit de cei de la Samsung pentru a arata calitatea generala de imagine si porneste din jurul valorii de 100/200.
Dupa cum ne putem da seama, nivelul de calitate este unul ridicat. In configuratia ecranului gasim tehnologii performante pentru ajustarea dinamica a constrastului (Micro Dimming UHD) si culorilor (Pur Color), pentru imbunatatirea calitatii imaginilor ce provin din surse externe (UHD Upscaling) sau pentru redarea mai fluida a cadrelor in miscare (Auto Motion Plus).

Eranul este dotat de asemenea cu functii HDR, reusind astfel sa scoata calitatea maxima din umbre si zonele stralucitoare si sa aduca la iveala detalii ce ar fi fost ignorate. Rezultatul consta in cadre foarte realiste si foarte bine echilibrate. Imaginile au rezolutie 4K (3840 x 2160 pixeli) si sunt foarte clare si detaliate.

Experienta de vizionare este una foarte placuta, orice tip de continut devenind mai captivant pe ecranul foarte performant al televizorului. Pentru a beneficia la maximum de dotarile televizorului este recomandata calibrarea.

Functii smart pentru navigare rapida
Samsung 55MU6202 beneficiaza si de functii smart, asa ca ofera posibilitatea conectarii directe la internet, prin cablu LAN sau prin Wi-Fi. Vei putea astfel sa urmaresti videoclipuri si filme online, sa deschizi contul de Facebook sau de email si sa te joci direct pe ecranul mare al televizorului. Interfata folosita este Tizen. Tizen a fost dezvoltata special de catre inginerii Samsung, pentru a asigura o experienta cat mai placuta de navigare.

Interfata reuseste pe deplin sa faca acest lucru, anticipand cerintele utilizatorului si punandu-i totul la indemana. Aplicatiile variate disponibile si browserul iti ofera acces rapid la continut online de tot felul. Functiile smart au la baza un procesor quad-core care asigura un multitasking eficient si reduce timpii de asteptare.
Televizorul vine impreuna cu o telecomanda simplificata. Aceasta are un numar mult mai mic de butoane intuitive si permite un acces rapid la canalele si continutul dorit. Exista de asemenea si control vocal.

Modelul este dotat cu un sistem audio de 20 W, sistem stereo care asigura un sunet amplu si puternic. Difuzoarele redau un sunet procesat cu tehnologiile DTS Sound si Dolby Digital. Exista de asemenea un player multimedia integrat.

Pe partea de conectivitate, Samsung 55MU6202 beneficiaza de tehnologie Bluetooth si o serie foarte utila de porturi. Este vorba de 3 porturi HDMI, 2 porturi USB si intrari video. Tehnologia Bluetooth permite conectarea foarte usoara la alte dispozitive smart, PC-uri, aparate foto etc. Transferul de date se face foarte rapid si este mai eficient ca niciodata.

Porturile permit de asemenea conectarea la o gama larga de dispozitive externe, in vederea redarii de continut. Vei putea asocia un player DVD sau Blu-ray, o consola de jocuri, un HDD extern etc. Cu ajutorul tehnologiei Smart View vei putea face totodata mirroring cu ecranul telefonului sau tabletei.

Televizorul este prevazut si cu un slot CI+ si un tuner digital, asa ca poate reda canale digitale fara a mai avea nevoie de un decodor extern. Vei economisi astfel spatiu si nu te vei mai incurca in cabluri.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU6202
Scorul Acordat
5
95%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
samsung