Televizor LED LG Smart TV 50UK6470PLC

Televizor LED LG Smart TV 50UK6470PLC Seria UK6470PLC 126cm negru 4K UHD HDR
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video excelenta.
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED LG Smart TV 50UK6470PLC Seria UK6470PLC 126cm negru 4K UHD HDR.

Daca sunteți în căutarea unui nou Smart TV modern și de cea mai buna calitate, televizorul LED Smart LG 50UK6470PLC ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastră, ceea ce va permite sa experimentați rezoluția incredibila Ultra HD 4K pe diagonala sa mare de 126 centimetri, remarcându-se printr-un raport calitate-preț foarte bun din aproape orice punct de vedere. Disponibil deja și pe eMAG.ro la un preț destul de accesibil pentru dotările sale, acesta vine cu un design Ultra Slim, ecran UHD 4K IPS de 50 inch, sunet puternic și captivant, funcții Smart de ultima generație și multe altele.

Display-ul sau LED dispune de o diagonala mare de 126 centimetri, rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli si de un raport de aspect al imaginii de 16:9, afisand asadar imagini incredibile si de cea mai buna calitate, respectiv culoari vii si naturale, la unghiuri largi de vizualizare, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa. In plus, ecranul UHD 4K de 50 inch mai beneficieaza de mai multe tehnologii superioare de imagine : 4K Active HDR, Dolby Vision , HLG(Refer to HDR Format tab), HDR10, Nano Cell Color Pro, Local Dimming, ULTRA Luminance, Color Master Engine, 4K Upscaler, True Color Accuracy, pentru imagini excelente si culori stralucitoare.
Elementul de noutate al modelelor 2018 este introducerea unei noi tehnologii pentru Display, tehnologie numită Nano Cell. Aceasta tehnologie presupune aplicarea unui film suplimentar de particule de dimensiuni extrem de mici (aproximativ 1 nanometru) care au proprietatea de a filtra culorile de baza RGB. Rezultatul este o acuratețe excelentă a culorilor redate, o precizie mult mai bună la redarea exactă a nuanțelor cromatice. Display-urile sunt de tip IPS cu acest film suplimentar. Producătorul garantează că nu se diminuează absolut deloc unghiul de vizibilitate corectă a imaginii (unul din avantajele tehnologiei IPS).


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED LG Smart TV 50UK6470PLC
Scorul Acordat
5
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video excelenta.
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
lgTV
Comentarii (0)
Adauga Comentarii