Televizor LED LG Smart TV 60UJ6307

Televizor LED LG Smart TV 60UJ6307 ,151cm gri-negru 4K UHD HDR
98%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED LG Smart TV 60UJ6307 ,151cm gri-negru 4K UHD HDR.

Smart TV-ul de 60 inch din seria UJ6307 a celor de la Samsung are un design minimalist si foarte elegant, cu o carcasa subtire de culoare gri/negru, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si un suport modern inclus, care se va integra perfect in orice decor si va arata foarte bine oriunde il veti amplasa in locuinta. In plus, acesta este compatibil cu suportul de perete VESA 300 x 300 mm (optional) pentru a-l putea monta direct pe perete, avand o greutate de aproximativ 17 kilograme, dimensiunile normale de 85,2 x 135,9 x 8,2 centimetri si un consum de energie de 117 W la functionare.

Diagonala de 151 centimetri (60 inch) a televizorului LED inteligent Samsung este recomandata pentru un living/dormitor foarte incapator, in timp ce ecranul LED suporta rezolutia 4K UHD (2160p) ce afiseaza o imagine extrem de clara si naturala. Tehnologia Active HDR analizeaza si optimizeaza continuturile HDR10 si HLG, pentru a va bucura de o experienta HDR exceptionala, in timp ce panoul IPS 4K al TV-ului LG UHD reproduce culori bogate si constrast ridicat la unghiuri largi de vizualizare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo de maxim 20W, cu tehnologiile avansate de sunet Dolby Digital Plus si DTS, care promite asadar o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.
Televizorul Smart LG 60UJ6307 vine prestabilit cu noul sistem de operare webOS 3.5 a producatorului sud-coreean LG, pentru a naviga rapid pe internet, a viziona continutul media online si a accesa rapid programele TV si aplicatiile preinstalate de internet, prin tehnologia WiFi incorporata. Acesta include un tuner digital DVT-T2/C/S2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HD, o functie de monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC/consola de gaming si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe toate dispozitivele USB 2.0 externe.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED LG Smart TV 60UJ6307
Scorul Acordat
5
98%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
lg