Televizor LED LG Smart TV 75SK8100PLA

Televizor LED LG Smart TV 75SK8100PLA Seria SK8100PLA 190cm argintiu-negru 4K UHD HDR
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED LG Smart TV 75SK8100PLA Seria SK8100PLA 190cm argintiu-negru 4K UHD HDR.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Luând o combinație de recenzii ale clienților de la principalii comercianți cu amănuntul, scorul de revizuire este construit pentru a vă oferi o imagine exactă a produsului

LG Smart TV 75SK8100PLA  Vizualizare intensă 4K cu negru mai adânc

Tehnologia IPS 4K Nano Cell permite plasarea consistentă a pixelilor la un nanometru separat, acum cu Full Dimming Local Array pentru niveluri negre îmbunătătite – aceasta este adevărata inovație LED.

Precise Nano-Cell ™ Performantă de culoare

Tehnologia avansată de nano-inginerie permite un volum uniform de culoare si o calitate exceptională a imaginii, chiar si la unghiuri off-center. Plasarea pixelilor este precisă si consecventă – la fel ca culorile pe care le produc.

Televizorul LG Smart TV 75SK8100PLA prezintă o culoare exactă, chiar si în unghiuri off-center. Mentine culoarea exactă si permite tuturor să se bucure de imaginea magnifică indiferent de locul în care stau.

Dolby Atmos®

Sunet cinematic la domiciliu Dolby Atmos ridică sunetul surround la înăltimi noi folosind o iesire de sunet bazată pe obiecte pentru a crea un sunet puternic si imersiv. Cuplat cu Dolby Vision, aceasta este experienta cinematografică completă în salonul tău.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED LG Smart TV 75SK8100PLA
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
lgTV
Comentarii (0)
Adauga Comentarii