Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40MU6102

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40MU6102, 4K Ultra HD
94%
Merita
  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Review Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40MU6102, 4K Ultra HD

Toată seria MU6102, indiferent de diagonală (UE40MU6102, UE43MU6102, UE50MU6102, UE55MU6102, UE65MU6102, UE75MU6102) oferă calități smart dintre cele mai bune testate de mine, cu observația că în funcție de șansă puteți nimeri un exemplar cu puțin sau deloc efecte de clouding. Cu cât diagonala este mai mare, cu atât iluminarea perfect uniformă a ecranului poate avea imperfecțiuni. Unele sunt pronunțate și merită pusă problema înlocuirii, dar de multe ori este un moft al cumpărătorului perfecționist care are pretenții mari, dacă tot plătește o sumă importantă de bani. De cele mai multe ori nu sunt probleme. Eu nu am returnat niciodată un televizor pe astfel de motive sau de pixeli morți iar la un ecran 4K este totuși o imune tehnologică să nu ai pixeli blocați. Să știți că toate mărcile au exact aceleași probleme de panel.
Mă bucur că am avut ocazia să butonez acest model.

Ca la orice produs de ultima ora va așteptați probabil la performante de top. Televizorul LED Samsung 40MU6102 nu dezamăgește din punctul de vedere al calității video. Are o rezoluție 4K Ultra HD care este cea mai buna la ora actuala. Rezoluția pixelilor este de 3840 x 2160 generând imagini foarte detaliate și clare. Tehnologia Pur Color va oferă o gama foarte mare de culori astfel încât orice imagine sa fie cât mai aproape de realitate. Contrast Enhancer face ca nuanțele de negru sa fie profunde iar albul sa fie strălucitor. In acest fel contururile sunt foarte bine stabilite iar dumneavoastră veți vedea orice detaliu din imagine.

Samsung 40MU6102 este cel mai mic exponent al unei serii cu foarte multe modele. Si dacă majoritatea televizoarelor de pe piață fac parte din niște familii mai extinse, diferențele dintre ele nu sunt chiar atât de mari. In cazul acesteia însă, intre diagonala celui mai mic televizor și cea a celui mai mare, diferența este de aproape 1 metru.

Samsung 40MU6102 este un smart TV de tip LED care face parte din gama 2017 și deține funcția de monitor. Cu funcția de Control vocal, nu trebuie să mai cauți din telecomandă programul dorit sau emisiunea preferată. Cu Smart View trebuie doar să conectezi telefonul mobil și te poți bucura de o gamă largă de materiale video. Cu această aplicație ai un control perfect asupra televizorului, deoarece imaginile și filmele video pot fi redate de pe telefon sau de pe tabletă direct pe ecranul performant al televizorului. Poți accesa cu ușurință tot conținutul iar cu detectarea automată poți examina înainte de a trece mai departe.

Design-ul minimalist și ultra-modern al noului Smart TV de 40 inch din seria MU 6 de la Samsung se va face cu siguranță remarcat oriunde îl veți amplasa în locuința dumneavoastră, prin intermediul aspectului elegant de culoare negru, ramei foarte subțire a ecranului televizorului și a suportului metalic modern, fiind ideal pentru o camera normala de apartament sau un dormitor destul de încăpător. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm (optional) pentru a il putea monta simplu si rapid direct pe perete, având dimensiunile normale de 59,6 x 91,7 x 6,2 centimetri și o greutate de 8,7 kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de maxim 130 W

 

94%
Merita
  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret
samsungTV
Comentarii (0)
Adauga Comentarii