Televizor LED Smart Samsung 65MU8002

Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65MU8002, 4K Ultra HD
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Reda o calitate video excelenta si are un pret accesibil
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design

Review Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65MU8002, 4K Ultra HD

HDR1000/ Extreme – puterea absoluta de iluminare high Dynamic Range permite claritatea deplina a imaginilor de pe marele ecran, asemeni celor din cinematografe.Dynamic Crystal Color – culorile atât de clare precum cristalul, învăluie imaginile într-o plasa a realității. Peak Illuminator – contribuie la îmbunatățirea luminozității imaginilor atunci când este necesar, în special în timpul scenelor întunecate.

Gestionarea eficienta a cablurilor – cablurile, pot, într-adevăr, sa strice într-o măsura mai mare sau mai mica decorul unei încăperi. Ina, cu ajutorul televizorului LED Smart Samsung 65MU8002, mai exact a suportului sau, aceste fire vor fi perfect ascunse, astfel încât sa para a fi chiar inexistente.

One Connect – fiecare dispozitiv este ușor conectat prin aceasta funcție One Connect.Design de 360° – datorita design-ului minimalist pe care îl prezintă, indiferent din unghiul din care e privit Smart TV-ului, imaginea va fi la fel de calitativa și de clara.Control vocal – aceasta funcție ii permite oricărui utilizator sa controleze mult mai rapid și mai eficient televizorul. Asta se poate face atât vocal, cât și clasic, cu telecomanda.Smart View – aceasta aplicație ii permite oricărui telefon mobil (cu funcția necesara) sa se conecteze la Smart TV și sa îl controleze astfel.Smart Hub – este îndrăgit de toți utilizatorii. Aceasta funcție oferă posibilitatea de a organiza si gestiona mult mai ușor conținutul de pe ecran. Astfel, aplicațiile dorite, și nu numai, se pot găsi rapid doar pe un singur ecran.

Acest smart TV cu o tehnologie speciala HDR, 4K, are într-adevăr, dimensiuni destul de mari, astfel încât sa transforme orice încăpere într-o adevărată sala de cinema. Dimensiunile acestuia, cu stand, măsoară 1448.2 x 928.0 x 416.1 mm, iar fără stand 1448.2 835.8 x 47.6 mm.

Consuma 240W, ceea ce nu este deloc mult, fata de alte Smart TV-uri.Ca și caracteristici speciale, le enumeram pe cele mai populare: UBS HID Support, Web Browser, Auto Channel Search, Picture-In-Picture, ConnectShare, Instant On, Digital Clean View, Extended PVR, TV to Mobile (Mirroring), Mobiel to TV (Mirroring, DLNA), Bluetooth Low Energy, BT HID Support, precum și multe altele.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Smart Samsung 65MU8002
Scorul Acordat
5
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Reda o calitate video excelenta si are un pret accesibil
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
samsungTV
Comentarii (0)
Adauga Comentarii