Televizor LED Smart Sharp, 164 cm, LC-65CUG8052E

Televizor LED Smart Sharp, 164 cm, LC-65CUG8052E, 4K Ultra HD
95%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED Smart Sharp, 164 cm, LC-65CUG8052E, 4K Ultra HD.

Sharp LC-65CUG8052E este un televizor care iti pune la dispozitie un set complex de dotari de imagine, adaptate lui 2017. Televizorul are un design ultra slim si arata foarte bine, eleganta sa fiind recunoscuta chiar printr-un premiu. Finisajele de aluminiu si aspectul modern i-au adus premiul “reddot design award 2016”. Televizorul este foarte elegante si se va incadra perfect in orice camera. Ecranul sau de 164 cm este mai mult decat generos si ofera o experienta cu totul captivanta de vizionare. Televizorul are dimensiunile de 1461.7 x 852.0 x 87.2 mm. Pentru fixarea pe masa este folosit un set de picioare laterale.
Ecranul 4k reda imagini de calitate premium, la un nivel optim de claritate, culoare si contrast. Imaginile au rezolutia de 3840 x 2160 de pixeli, fiind astfel deosebit de clare. Pe ecranul urias vei putea observa chiar si cele mai mici detalii. Panoul are o luminozitate de 350 cd/m2, iar contrastul dinamic este de 1000000:1. Culorile sunt foarte naturale si acopera un spectru tonal larg. Imaginile sunt procesate folosind tehnologii de top, rezultatul fiind unul de-a dreptul captivant. Sa nu uitam nici de functia Action Motion de 400 Hz, care asigura o curgere mai fluida a cadrelor in miscare, eliminand spatiile goage si prin urmare efectul de sacadare.

Sharp LC-65CUG8052E

Functii smart cu interfata Aquos Net+
Sharp LC-65CUG8052E este dotat cu functii smart avansate si are un sistem de operare propriu. Este vorba de sistemul de operare Aquos Net+. Acesta este creat de cei de la Sharp si este gandit pentru a face accesarea continutului online cat mai simpla si mai rapida. Vei putea reda aplicatii precum Youtube sau Netflix si vei putea creste posibilitatile de divertisment datorita oportunitatilor oferite de mediul online. Filme, seriale, jocuri, retele de socializare, toate sunt la un click distanta, direct pe ecranul televizorului. Interfata este simpla si te vei obisnui rapid cu ea. Atat meniul televizorului, cat si telecomanda sunt usor de dedus.
O functie foarte utila pe care o vei gasi este si cea USB record. Folosind aceasta functie vei putea sa inregistrezi direct pe un stick USB continutul dorit. Poti pastra astfel pentru a revedea intr-un anumit moment emisiuni, meciuri, filme sau seriale.

Sharp LC-65CUG8052E ofera de asemenea numeroase optiuni de conectare la dispozitive externe. Poti folosi astfel foarte usor ecranul pe post de monitor pentru PC, laptop sau consola de jocuri, cat si pentru a reda continut multimedia de pe un stick USB sau HDD extern, telefon, tableta etc. De asemenea, playerele Blu-Ray sau DVD sunt parteneri excelenti pentru a urmari continut video de calitate cinematografica.

Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wifi. Pentru conectarea la alte dispozitive gasesti 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB si mai multe intrari video.

Pentru a oferi o experienta de vizionare cat mai complexa, Sharp LC-65CUG8052E este dotat si cu un sistem audio produs de Harman Kardon. Sistemul proceseaza sunetul la un nivel avansat si are grija sa il redea cat mai clar si mai bogat. Rezultatul nu dezamageste deloc. Tehnologiile DTS Sound si Dolby Digital fac din nou o treaba excelenta, iar Harman Kardon demonstreaza de ce este un varf de tehnologie.

In ceea ce priveste redarea canalelor digitale, acestea pot fi captate fara a mai fi nevoie de un decodor extern. Este de ajuns sa conectezi cardul CI+ de la distribuitorul de cablu si esti gata. Scapi de bataia de cap si telecomenzile in plus si economisesti in acelasi timp mai mult spatiu.

Sharp LC-65CUG8052E este un televizor plin de surprize placute, care ofera o experienta de vizionare prin optimizarea fiecarui nivel.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Smart Sharp, 164 cm, LC-65CUG8052E
Scorul Acordat
5
95%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
lg