Televizor LED Smart Sony, 108 cm, 43WE750

Televizor LED Smart Sony, 108 cm, 43WE750, Full HD
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED Smart Sony, 108 cm, 43WE750, Full HD.

Sony 43WE750 este un nou televizor FullHD HDR Smart de generatie 2017, ideal pentru o camera de apartament sau pentru un dormitor de dimensiuni normale, care a aparut recent si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru tehnologiile sale avansate de imagine si sunet. Acesta vine cu un design elegant de culoare negru/argintiu, un ecran FullHD de 108 centimetri (cu afisaj Triluminos si suport HDR ), un sistem audio de maxim 10 W (cu tehnologii avansate de sunet), noul sistem de operare Opera TV, un tuner digital incorporat, o functie monitor, un media player USB si mai multe functionalitati speciale de internet/conectivitate.

Review Sony 43WE750
Design-ul modern si foarte subtire al noului Smart TV de 43 inch din seria WE750 de la Sony se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumnevoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare negru, a ramei foarte inguste a ecranului televizorului si a suportului metalic modern de culoare argintiu, integrandu-se perfect in orice tip de decor. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 100 x 200 mm (optional) pentru a il putea monta fara probleme direct pe perete, fara a mai avea nevoie de o comoda TV, avand dimensiunile de 61,9 x 96,4 x 7 centimetri si o greutate de aproximativ 9,7 kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de maxim 51 W.

Diagonala destul de mare de 108 centimetri (43 inch) a noului televizor LED Smart de la Sony este ideala pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia FullHD (1920 x 1080 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa. Cu un afisaj TRILUMINOS, o rata de reimprospatare de 50Hz, un suport pentru continut video HDR (High Dynamic Range) si mai multe tehnologii superioare de imagine (X-Reality PRO, Frame Dimming, Live Colour, 24p True Cinema si altele), ecranul sau plat tip Edge LED Backlight poate afisa o imagine FullHD foarte clara si de foarte buna calitate, din aproape orice pozitie de vizionare.

Mai exact, afisajul TRILUMINOS de la Sony apeleaza la o paleta cromatica mai larga pentru a vedea culorii vii si naturale pe tot ecranul televizorului, in timp ce suportul pentru continutul video HDR ofera o imagine mult mai dinamica la rezolutie FullHD. Tehnologia X-Reality PRO de la Sony converteste ascendent toti pixelii pentru pentru o claritate mare, astfel ca toate scenele sunt analizate si raportate la baza de imagini pentru imbunatatirea imaginilor si reducerea zgomotului. Sunetul este asigurat de un sistem stereo de maxim 10 W, cu tehnologiile de sunet Dolby Digital Plus/Pulse, DTS Digital Surround, S-Force Front Surround si altele, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.

Televizorul LED Smart Sony 43WE750 se bazeaza pe o platforma Smart cu noul sistem de operare Opera TV, pentru a putea beneficia de o navigare pe internet (browser web Opera), vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces intuitiv la Live TV, servicii tip VOD (YouTube, Netflix, etc.) si la mai multe aplicatii de internet (Opera TV Apps). In plus, noul Smart TV de la Sony mai include un tuner digital (DVB-T/C) si slot CI+ pentru a receptiona programele TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau chiar la o consola de gaming, precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Smart Sony, 108 cm, 43WE750
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
sony