Televizor Smart Samsung 55M5512

Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55M5512, Full HD
95%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55M5512, Full HD.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

55M5512 Gama 2017
Ultra clean view
Analizând continutul original cu un algoritm avansat, Ultra Clean View îti oferă imagini de calitate superioară cu mai putine distorsiuni. Bucură-te de imagini clare.

Samsung 55M5512 Amplificator de contrast
Vezi imagini cu mai multă profunzime. Prin aplicarea diverselor niveluri de profunzime în diferite zone ale ecranului, intensificatorul de contrast aduce la viată imaginile plate.

Samsung 55M5512 Micro Dimming Pro
Experimentează detalii precise de umbră si culoare. Împărtind ecranul în zone, Micro Dimming Pro le analizează pe fiecare pentru nuante de negru mai profund si alb mai pur.

Samsung 55M5512 PurColour
Obtine experienta unei culori naturale cu Purcolour. Lasă-te cuprins de divertismentul televizorului si vei vedea toate culorile naturii în detalii exacte.

Samsung 55M5512 O singură telecomandă
Ai controlul suprem în mâinile tale. Controlează toate dispozitivele conectate cu o singură telecomandă. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoară.

Samsung 55M5512 Smart View
Pur si simplu conectează telefonul mobil la marele ecran si bucură-te de tot continutul. Iar cu aplicatia Smart View, poti controla perfect totul de pe telefonul mobil.

Samsung 55M5512 Detectare automată
Găseste si recunoaste, mai repede, toate dispozitivele conectate. Televizorul Samsung afisează în mod automat numele dispozitivelor si face ca toate selectiile de intrare să fie usoare.

* Dispozitivele trebuie conectate la One Connect prin cablu HDMI.

Samsung 55M5512 Conectează share movie
Conectează divertismentul si materialele media preferate în televizor – vizionează videoclipuri, ascultă muzică sau vezi fotografii printr-o conexiune USB.

*Formatele media acceptate includ AVI, ASF, MP3, JPEG si altele.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor Smart Samsung 55M5512
Scorul Acordat
5
95%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
samsung
Comentarii (0)
Adauga Comentarii