Televizor Smart Telefunken 43FB5500

Televizor LED Smart Telefunken, 109 cm, 43FB5500, Full HD
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED Smart Telefunken, 109 cm, 43FB5500, Full HD.

In cazul în care doriți un televizor mare cu funcții inteligente și preț avantajos, însă nu dispuneți de un buget ridicat și nici nu sunteți interesați de branduri cunoscute, atunci modelul Telefunken 43FB5500 este opțiunea perfecta pentru cerințele și buzunarul vostru. Acesta este așadar un Smart TV din gama 2018 a producătorului german Telefunken, bine echipat pentru aceasta gama de preț, pe care îl dedicam pentru a naviga pe internet, a viziona conținutul media, a urmarii programele TV și pentru a-l utiliza ca monitor extern.

Noul televizor Smart Telefunken se afla deja in oferta unuia dintre marile magazine online de electro-IT din Romania, la un pret foarte mic de achizitionare pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine, sunet si inteligenta, respectiv pentru orice tip de buget mediu al celor interesati de produs. Odata cu achizitionarea televizorului, magazinul online va ofera ca beneficii garantia inclusa de pana la 24 luni, livrarea gratuita a produsului, deschiderea coletului la livrare si returnarea televizorului in termen maxim de 30 zile lucratoare.

Review Telefunken 43FB5500
Incepem sa prezentam produsul prin a-l scoate din cutie, asadar primul lucru pe care il remarcam este aspectul minimalist si modern al noului Smart TV de la Telefunken, cu o carcasa eleganta de culoare negru mat, o rama lucioasa si foarte ingusta, precum si un suport integrat de culoare negru lucios, care se va integra usor in orice decor. Acesta este compatibil cu suportul de perete VESA (optional) pentru a-l monta direct pe perete, fara a achizitiona separat o comoda TV, in timp ce televizorul Telefunken are o greutate de aproximativ 8,2 kilograme si dimensiunile de 71,8 x 105 x 16,5 centimetri (cu suport inclus).

Diagonala mare de 109 centimetri (43 inch) a televizorului inteligent Telefunken se potriveste perfect intr-o sufragerie moderna sau intr-un dormitor incapator, in timp ce ecranul tip Direct LED suporta rezolutia nativa Full HD (1920x1080p) ce afiseaza imagini foarte clare si culori naturale, la unghiuri largi de vizualizare de pana la 178 de grade. Sunetul este asigurat de un sistem audio Nicam de buna calitate, format din doua difuzoare stereo de 8W, care reda un sunet captivant si suficient de puternic pentru o camera normala de apartament, fara a distorsiona deloc calitatea sunetului redat.
Chiar daca nu are o interfata Smart cunoscuta ca, cea de pe modelele brandurilor de top, noul televizor inteligent de la Telefunken promite o navigare rapida pe internet, vizionarea continul online si un acces intuitiv la aplicatiile prestabilite de internet, prin tehnologia WiFi sau reteaua LAN. Telefunken 43FB5500 include un tuner digital DVB-T/C si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie de monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming precum si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor Smart Telefunken 43FB5500
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
TelefunkenTV
Comentarii (0)
Adauga Comentarii