Televizor LED Smart LG 49LH570V

Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LH570V, Full HD
94%
Merita

Nota noastra

Pro: este un televizor de o calitate inalta cu dotari uimitoare ce merita cumparat
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • pret

Review Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LH570V, Full HD

Dacă sunteți în căutarea unui televizor cu ecran mare și sunteti mai preocupați de dimensiune decât o rezoluție ultra-HD, atunci LG 49LH570V ar putea fi chiar pe strada dvs. Acest televizor de 49 de inci cu iluminare directă cu LED are o rezoluție Full HD 1080p.

Are un design metalic, modern, astfel atragand toate privirile. Are culoarea neagra si se va potrivi perfect in decorul locuintei dumneavoastra. Televizorul este compatibil cu suporul de perete VESA 200 X 200 care este optional .

Lg 49LH570V are o diagonala de 123 cm ce este ideala pentru o camera spatioasa de apartament, un living sau un dormitor modern, in timp ce rezolutia full HD de 1920 X 1080 va v-a incanta cu imagini clare si de o calitate uimitoare.

Alegerea mai inteligentă. LG Smart TV cu WebOS, premiat cu WebOS, oferă acces facil la serviciile de divertisment încorporate, atât în direct, cât și la cerere, toate la sfaturile dvs. cu ajutorul intuitivului Magic Remote.

Picture Wizard III
Schimbați setările, într-o secunda. Expertul imagine vă permite să ajustați cu ușurință elementele imaginii, cum ar fi nivelul negru, culoarea, nuanța, claritatea și lumina de fundal la atingerea unui buton. Obțineți imaginea potrivită pentru ceea ce urmăriți fără a avea nevoie de reglarea individuală a setărilor.

Surround sound
Mai multe canale, sunet mai bun. Software-ul de înaltă calitate creează un efect de sunet surround care produce canale audio virtuale. Înconjurați-vă simțurile cu sunet din toate unghiurile

Clear Voice III îmbunătățește calitatea sunetului prin separarea vocii de zgomotul de fundal pentru a vă oferi o experiență clară și clară de ascultare. Concentrați-vă pe conținutul dvs. fără a distrage atenția folosind Clear Voice III.

Dacă sunteți în căutarea unui televizor cu ecran mare și sunteți mai preocupați de dimensiune decât o rezoluție ultra-HD, atunci LG 49LH570V ar putea fi chiar pe strada dvs. Acest televizor de 49 de inci cu iluminare directă cu LED are o rezoluție Full HD 1080p.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
televizor led smart lg 49LH570v
Scorul Acordat
5
94%
Merita

Nota noastra

Pro: este un televizor de o calitate inalta cu dotari uimitoare ce merita cumparat
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • pret
lgTV
Comentarii (0)
Adauga Comentarii