Aparat de aer conditionat Beko BXEU090

Aparat de aer conditionat Beko BXEU090 Inverter, 9000 BTU, Clasa A, Display, Filtru purificare

0 192
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Zgomot si consum Redus
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Consum energie
  • Incalzire
  • Racire
  • Pret

Rview Aparat de aer conditionat Beko BXEU090 Inverter, 9000 BTU, Clasa A, Display, Filtru purificare.

Compania Beko a fost fondata in anul 1967 la Istanbul de catre Vehbi Koc. Beko este recunoscuta in lume pentru aparatele de uz casnic precum masinile de spalat, aparatele frigorifice (aici includem frigiderele, combinele frigorifice, lazile frigorifice, dar si aparatele de aer conditionat) si televizoare. In anul 2004 compania a fost achizitionata de catre Grunding Electronik (Arcelik A.S. ulterior), insa brand-ul Beko a fost pastrat pentru ca se bucura si se bucura in continuare de un bun renume pe piata mondiala de electrocasnice.

In Romania, Beko este reprezentata de catre Arctic in urma unui parteneriat de lunga durata dintre cele doua companii – de aceea este posibils a observati si asemanari intre aparatele electrocasnice Beko si cele de la Arctic.

In prezent, pe piata din Romania produsele Beko se bucura in continuare de popularitate si se vand foarte bine datorita raportului foarte bun intre pret si calitate.

Acest model Beko BXEU090 dispune de tehnologia Inverter care vă oferă cele mai moderne soluții de climatizare pentru confortul casei dumneavoastră, indiferent de anotimp. Capacitatea ridicată de incălzire sau răcire, și sistemele avansate de purificare a aerului vă vor asigura performanțe la cele mai ridicate standarde, chiar și în condiții extreme de temperatură. Funcția Dry vă va asigura dezumidificarea mediului ambiant, aduncându-l la un nivel optim, fără a activa funcția de răcire. Alte funcții de care dispune acest aparat de aer condiționat sunt : funcția de ventilare, încălzire, Auto Restart, funcția de dezumidificare funcția Timer,  Sleep/Night mode și existența unui compresor de tip rotativ.

Beko BXEU090 nu este un aparat de aer condiționat ieftin și nici economic, dar este făcut din materiale de bună calitate și are un design simplu și atrăgător, potrivindu-se în orice casă. Cu ajutorul funcțiilor și programelor, acest aparat de aer condiționat este tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea un aer curat și sănătos.

 


BXEU090

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Aparat de aer conditionat Beko BXEU090
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Zgomot si consum Redus
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Consum energie
  • Incalzire
  • Racire
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More