Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L Inverter

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare, Silver

0 88
98%
Merita

Nota noastra

Whirlpool SPIS 412L este un sistem performant de cliamtizare,  capabil sa va asigure confortul dorit in orice tip de incapere.

  • Design
  • Consum energie
  • Racire
  • Incalzire
  • Pret 1700

Review Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare, Silver


Whirlpool SPIS 412L este un aparat de aer conditionat performant, ce ofera caracteristicile necesare asigurarii unui grad ridicat de confort, pe spatii extinse. Beneficiaza de tehnologie avansata la toate nivelurile si un design modern.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L are o capacitate mare de schimbare a temperaturii din incapere, acesta fiind ideal atat pentru incaperi mici, cat si pentru spatii extinse. Vorbim, mai exact despre 12000 BTU pe racire si o performanta usor mai ridicat pe incalzire. Eficienta energetica nu este cea mai buna, insa aceasta se incadreaza intr-un nivel acceptabil, variind intre clasele A si A+, in functie de modulul utilizat.

Tehnologia pe Inverter are scopul de a va oferi cat mai rapid temperatura dorita si de a o mentine cu un consum minim de energie.

Filtrul de carbon activ (HD) are o eficienta de pana la 90% in a bara atat particulele de praf si poluare, cat si virusuri, bacterii sau alergeni. La acest capitol, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L este unul dintre cele mai performante de pe piata.

Tehnologia 4D Air Flow presupune aspirarea aerului din incapere pe 3 dintre laturile sistemului de climatizare si evacuarea puternica a acestuia, cu temperatura schimbata, pe cea de a 4-a. Acest lucru conduce catre rezultate mai bune si mai rapide.

Tehnologia 6th Sense ii confera un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L. Acesta are posibilitatea de a-si prelua, automat si in timp real, date din mediul ambiental si de a-si adapta setarile in functie de acestea, cu scopul de a oferi cel mai inalt grad de confort. Directionarea fluxurilor de aer a fost si ea optimizata, obtinandu-se prin intermediul acesteia o reducere a consumului de pana la 20%.

Modulul Sleep este responsabil de confortul dumneavoastra pe timp de noapte. Prin intermediul acestuia, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 6. Asadar, sistemul de climatizare va functiona silentios, la capacitate minima iar dumneavoastra nu veti resimti schimbari bruste de temperatura. In acelasi timp, se vor obtine economii energetice semnificative.

Timer-ul permite functionarea sistemului de climatizare Whirlpool SPIS 412L pe intervale de timp presetate. Astfel veti putea programa pornirea aparatului de aer conditionat cu 30 de minute inainte de sosirea acasa, pentru a fi intampinati cu o ambianta perfecta, fara a fi nevoie ca acesta sa functioneze pe toata durata absentei. Functia de

Auto-Restart vine in ajutorul acestuia, si ii permite repornirea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia de Autodiagnoza este capabila sa semnaleze pierderile de freon sau functionarile improprii ale compresorului. Veti putea astfel sa remediati problemele intr-un stadiu incipient, inainte ca defectarea aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L sa devine ireversibila.

Functia de Autocuratare presupune mentinerea uscata a vaporizatorului, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si a mucegaiurilor sa adere pe suprafata acestuia. Astfel, va fi indepartata principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia Arround U transforma telecomanda sistemului de climatizare Whirlpool SPIS 412L intr-un termostat de camera, ce trimite date in timp real catre unitatea centrala. Cu ajutorul acesteia, veti putea mentine o temperatura constanta in incapere, cu un consum redus de energie.

Nivelul de zgomot produs de acest sistem de climatizare, pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte ale ventilatorului, nu este cel mai redus, asa cum se lauda producatorul. Acesta atinge 55 dB, fiind considerata o valoare medie in randul aparatelor de aer conditionat.

Whirlpool SPIS 412L este un sistem performant de cliamtizare,  capabil sa va asigure confortul dorit in orice tip de incapere. Functiile avansate ale acestuia ii ofera un grad ridicat de autonomie, el fiind dotat cu inteligenta necesara pentru a putea oferi rezultate rapide. Pretul la care puteti achizitiona acest aparat de aer conditionat este unul suficient de atractiv.


Sumar
Data Review
Produs Analizat
Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L Inverter
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Whirlpool SPIS 412L este un sistem performant de cliamtizare,  capabil sa va asigure confortul dorit in orice tip de incapere.

  • Design
  • Consum energie
  • Racire
  • Incalzire
  • Pret 1700

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More