Aparat de calcat Philips GC332/67

Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam & Go 2 in 1 GC332/67, 1200 W, 0.06 l, 24 g/min, Alb

0 168
100%
Merita

Nota noastra

Pro Usor de calcat
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam & Go 2 in 1 GC332/67, 1200 W, 0.06 l, 24 g/min, Alb.

Acest aparat de călcat vertical portabil Philips GC332/67 este ideal pentru retuşuri de ultim moment şi articolele dificil de călcat. Rapid şi simplu de utilizat, acesta este suplimentul perfect la fierul de călcat. Acest model dispune de o placă de încălzire şi de o funcţie 2 în 1 care permite folosirea aburului orizontal. 2 în 1: funcţie de abur vertical şi orizontal Funcţia de abur vertical şi orizontal 2 în 1 îţi permite să obţii rezultate şi mai bune cu aparatul tău de călcat vertical cu abur. Calcă-ţi hainele vertical cu abur fără a folosi o masă de călcat sau conferă-le un aspect cu adevărat elegant călcând cu abur orizontal pe orice suprafaţă dreaptă din jurul tău. Graţie designului său intern unic, acest aparat Steam&Go 2 în 1 va genera abur puternic continuu chiar şi în poziţie orizontală, aşa că acum îţi poţi călca cu abur tapiţeriile şi lenjeriile de pat. Placă cu abur încălzită SmartFlow pentru rezultate excelente Tehnologia SmartFlow asigură rezultate de călcare excelente în timp ce fluxul de abur optimizat încălzeşte placa cu abur. Acest lucru menţine placa cu abur la o temperatură optimă, sigură pentru toate materialele, în timp ce previne în mod eficient apariţia punctelor umede. Aceasta dispune de o acoperire ce asigură o alunecare bună, rezistenţă la coroziune.
Abur continuu automat furnizat de pompa electrică Pompa electrică furnizează abur continuu pentru îndepărtarea rapidă şi uşoară a cutelor.

Sigur de utilizat pe ţesături delicate, cum este mătasea Aparatul de călcat vertical se poate folosi pe orice tip de ţesături. Este o soluţie grozavă pentru ţesături delicate, cum este mătasea.

Nu este nevoie de masă de călcat Folosind acest aparat de călcat cu abur nu ai nevoie de masă de călcat, ceea ce face călcatul simplu. Rezervor de apă detaşabil pentru umplere uşoară Rezervor de apă detaşabil pentru umplere uşoară. Durată scurtă de încălzire Aparatul de călcat cu abur vertical se poate folosi în câteva secunde. Design ergonomic pentru folosire manuală Aparatul de călcat vertical portabil este uşor şi comod datorită designului ergonomic şi compact. Trebuie doar să apeși declanşatorul şi poţi îndepărta cutele rapid cu abur continuu. Aburul ucide până la 99,9 % din bacterii* Aburul fierbinte ucide până la 99,9 % din bacteriile de pe haine şi ajută la amânarea spălării sau a curăţării uscate*. Îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale Aburul puternic îndepărtează mirosurile de ţigară, de mâncare şi corporale. Caracteristici Philips GC332/67: 1200 W
Abur continuu automat
Perie şi husă de depozitare
Placă de încălzire Aspecte esenţiale legate de specificaţii: Capacitate rezervor de apă 60 ml
Husă de depozitare Da
Funcţie de abur 2 în 1 Da Uşor de utilizat: Umplere în orice moment
Lungime cablu de alimentare 2 m
Sigur pentru toate tipurile de materiale, Chiar şi pentru cele delicate, precum articolele din mătase
Capacitate Philips GC332/67 rezervor de apă 60 ml
Timp de încălzire abur orizontal 90 secunde
Timp de încălzire abur vertical 45 secunde Îndepărtare mai bună a cutelor: Funcţie de abur 2 în 1
Debit de abur continuu până la 24 g/min
Alimentare 1200 W
Placă de încălzire SmartFlow Specificaţii tehnice: Dimensiuni produs 34,7 x 12,5 x 9,5 cm
Dimensiunile ambalajului 38 x 12 x 15 cm
Tensiune 220-240 V
Greutate produs 0,72 kg
Greutate (inclusiv ambalajul) 0,95 kg Accesorii: Perie
Husă de depozitare Philips GC332/67


Philips GC332

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Aparat de calcat Philips GC332/67
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro Usor de calcat
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More