Aragaz Heinner HFSC-S50-BRW

Aragaz Heinner HFSC-S50-BRW, Gaz, 4 arzatoare, Dispozitiv de siguranta plita si cuptor, 50 cm, Maro

0 155
98%
Merita

Nota noastra

Pro Plita si cuptor
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret

Review Aragaz Heinner HFSC-S50-BRW, Gaz, 4 arzatoare, Dispozitiv de siguranta plita si cuptor, 50 cm, Maro.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

ARAGAZ CU 4 ARZĂTOARE HFSC

DISPOZITIV DE SIGURANȚĂ PLITA

Sistemul de siguranta va opri alimentarea cu gaz a plitei in cazul intreruperii accidentale a flacarii. Dupa aprinderea arzatorului, se mentine apasat butonul timp de aproximativ 5-10 secunde pentru a permite functionarea corecta a dispozitivului. Daca dispozitivul de siguranta nu s-a incalzit suficient, arzatorul se poate stinge atunci cand butonul este eliberat.

CAPAC METALIC SI USA CUPTOR DIN GEAM DUBLU

DIMENSIUNI POTRIVITE SI PENTRU BUCATARIILE MICI

Fara compromisuri in privinta optiunilor de gatit. Ai un format ingurst, de 49.8 x 50 x 86 cm, care faciliteaza plasarea in orice loc din bucatarie, dar aceleasi functii de gatit cu care te-ai obisnuit.


HFSC

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Aragaz Heinner HFSC-S50-BRW
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro Plita si cuptor
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More