Aragaz LDK 5060 ECAI RED FR RMV

Aragaz LDK 5060 ECAI RED FR RMV, 4 Arzatoare, Capac metalic, Siguranta, Cuptor electric cu convectie, Aprindere electrica, Iluminare, 50x60 cm, Rosu, Preinstalare duze NG/LPG

0 161
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Consum redus

  • Consum
  • Design
  • Pret

Review Aragaz LDK 5060 ECAI RED FR RMV, 4 Arzătoare, Capac metalic, Siguranță, Cuptor electric cu convecție, Aprindere electrica, Iluminare, 50×60 cm, Rosu, Preinstalate duze NG/LPG.

Adăugați acest aragaz versatil în bucătăria dumneavoastră și bucurați-va de prepararea mâncărurilor preferate. Coaceți prăjituri și torturi cu ușurința sistemului eficient de convecție (electric) și pregătiți un micul dejun delicios pentru cei dragi. Creați rețete noi în fiecare zi. Aceasta gama spațioasă LDK 5060, este echipata cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a va extinde aptitudinile culinare.

Caracteristicile sale va vor ajuta sa aduceți varietatea la fiecare masa. Cuptorul cu convecție dispune de un ventilator și un sistem de evacuare pe care un cuptor obișnuit nu îl are. Ventilatorul și sistemul de evacuare ajuta la suflarea aerului fierbinte peste și în jurul alimentelor, ventilându-l înapoi. Ca rezultat, acest aer fierbinte înconjoară mâncarea astfel încât aceasta sa se gătească în mod egal și mai rapid. Îmbunătățiți bucătăria cu aragazul LDK 5060 un design minimalist și o culoare care atrage, pentru a oferi bucătăriei un aspect de ultima generație. Suprafața de gătit puternica și flexibila va permite sa fierbeți rapid apa pe arzătorul mare sau sa preparați mai multe feluri de mâncare pe cele 4 arzătoare rotunde.

Garanție 3 ANI

Aprindere electrica arzătoare Da
Alimentare plita Gaz
Numar arzătoare 4
Alimentare cuptor Electric
Rotisor Nu
Culoare Rosu Ferari
Duze pentru GPL Da
Greutate (kg) 40
Capac Metalic
Siguranță plita Da
Timer Da
Ventilator Da
Termostat Da
Grătar Da
Convecție Da
Volum cuptor (l) 51
Iluminare cuptor Da
Dimensiuni (IxLxA cm) 85 x 50 x 60 ;


LDK 5060

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Aragaz LDK 5060 ECAI RED FR RMV
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Consum redus

  • Consum
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More