Aspirator Rowenta RO8341EA Silence Force Multi-Cyclonic

Aspirator fara sac Rowenta RO8341EA Silence Force Multi-Cyclonic, 750 W, 2 l, Filtru HEPA, Albastru

0 575
95%
Merita

Concluzia Noastra:

Pro: - Foarte bună filtrare multiciclonică + filtre.
- Consum foarte scăzut.
- Întreținere minimă și ușurință.
- Calitatea finisajelor.
- Variator al mânerului.
- Mâner confortabil.
Contra: - Nicio perie triunghiulară delta, care totuși era la îndemână.
- Perie dublă nu foarte eficientă pe covoare fine și pete dure.

Ia-l cu transport gratuit de aici.

Pentru cel mai bun pret la Promotie, Click aici.

  • Zgomot
  • Putere Aspirate
  • Design
  • Pret

Rowenta RO8341EA  Silence Force Multi-Cyclonic este un  aspirator care combină PERFORMANȚE extreme cu nici o pierdere de aspirație și un nivel de neegalat de SILENȚIOZITATE.Un instrument puternic cu rezultate construite pentru a rezista, Rowenta RO8341EA Silence Force Multi-Cyclonic oferă performanțe extreme la un nivel de tăcere fără egal pentru o experiență de curățare netedă și de înaltă calitate. Tehnologia multiciclonică oferă rezultate optime de filtrare în timp ce conduc la performanțe de durată mai îndelungată.

Rowenta RO8341EA păstrează designul cubic care face ca aspiratoarele sale să poată fi recunoscute. Chiar dacă pare a fi masiv, Forța de tăcere Multi Cyclonic Rowenta RO8341EA este destul de ușoară: puțin peste 6 kg, știind că greutatea poate fi un criteriu important pentru persoanele care au dificultăți în transport.

Rowenta RO8341EAApreciem calitatea finisajelor care ies din acest dispozitiv, pe care am remarcat-o deja in generațiile anterioare. Toate piesele se potrivesc perfect, fără joc. Aceasta se întâmplă în special în cazul conexiunii dintre aspirator și furtun, care este poziționat numai într-o singură direcție, pentru o joncțiune perfectă.

 

 

În mod similar, apreciem că racordurile telescopice ale tubului / mânerului și ale tubului telescopic / periei sunt asigurate de un sistem de închidere. Este ușor de manevrat și robust.

Găsim întotdeauna o pensulă atașată direct pe mâner, care permite curățarea perdelelor, a pernelor, a canapelelor … Pur și simplu glisați-o pentru a o folosi. 

 

Colectorul are o capacitate confortabilă de 2 litri. Rowenta RO8341EA era liber de sistemul intermediar de filtrare care colecta praf fin. Este mai puțin obositor să se ocupe și mai ales să se curățe.

Avem un regret cu privire la accesorii: dacă acest pachet este complet, peria “Delta” de formă triunghiulară, specifică lui Rowenta RO8341EA, a dispărut; am găsit-o practică și eficientă.

De asemenea, practic: ambele perii permit o poziție adevărată de parcare.

Sub capacul superior puteți accesa direct filtrul din microfibră cu spumă. Rowenta RO8341EA recomandă spălarea – cu apă curată – filtru și spumă în fiecare lună aproximativ.

După testul nostru de cacao (2 cesti întregi aspirate), mașina a fost aproape murdară. Filtrul de spumă s-a recuperat oarecum de pe suprafața de cacao.

În ceea ce privește sistemul de filtrare ciclonic, a fost puțin murdar. În cele din urmă, când colectorul este îndepărtat, filtrul HEPA este impecabil și praful nu s-a încrustat pretutindeni, un punct bun. Întreținerea acestui aspirator va fi minimă, filtrarea multiciclonică este eficientă.

Îmbunătățirile efectuate sunt benefice și este mai ușor de întreținut dispozitivul.

Ușoară, peria de podea este plăcută și eficientă: a colectat toate materialele noastre de testare în 30 de secunde pe teren dur.

Pe aceeași suprafață, peria de poziție dublă este mult mai puțin confortabilă, deoarece tinde să rămână la sol și să împingă deșeurile înainte. Ea atinge un scor “mic” de 76% în 30 de secunde. Mai bine alegeți peria de parchet, logic mai potrivită pentru această suprafață.

În cele din urmă, pe covor gros, o problemă mai dificilă, colectează 93% din materiale în 30 s, apoi 100% în 1 min.

Promisiunea tăcerii a avut loc de când am ridicat maxim 66 până la 68 dB, ceea ce este foarte mic pentru un aspirator fără sac. Acesta este unul dintre cele mai linistite din comparatie si diferenta cu cea mai puternica (80 dB si mai mult) este flagranta. Un bun incontestabil al acestui produs.

Eticheta energetică impune o limitare de 1600 W. Rowenta este cu mult sub 610 W (gol sau plin), ceea ce este foarte mic în comparație cu alți concurenți din aceeași gamă.

Rowenta RO8341EA nu vrea să facem teste de crash pe scări. Într-adevăr, produsul ar fi dezasamblat, ceea ce nu ar reflecta calitatea produsului.

În orice caz, impresia de calitate și robustețe este într-adevăr acolo, deosebit de sensibilă în amenajarea accesoriilor și închiderea trapele, în cazul în care nu există dovezi de joc.

Configurația este clasică, cu două roți mari cauciucate și o roată din față mic care rotește 360 °. Greutatea dispozitivului, corectă, facilitează manipularea; este mai ușor să trageți o greutate de 6 kg decât 8 kg, deoarece unele modele ale comparației noastre.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Aspirator Rowenta RO8341EA Silence Force Multi-Cyclonic
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Concluzia Noastra:

Pro: - Foarte bună filtrare multiciclonică + filtre.
- Consum foarte scăzut.
- Întreținere minimă și ușurință.
- Calitatea finisajelor.
- Variator al mânerului.
- Mâner confortabil.
Contra: - Nicio perie triunghiulară delta, care totuși era la îndemână.
- Perie dublă nu foarte eficientă pe covoare fine și pete dure.

Ia-l cu transport gratuit de aici.

Pentru cel mai bun pret la Promotie, Click aici.

  • Zgomot
  • Putere Aspirate
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More