Laptop Gaming ASUS ROG STRIX GL553VD-FY027

Laptop Gaming ASUS ROG STRIX GL553VD-FY027 cu procesor Intel® Core™ i7-7700HQ pana la 3.80 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, 16GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB, Free DOS, Black

0 159
92%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I7
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Audio
  • Pret
Review Laptop Gaming ASUS ROG STRIX GL553VD-FY027 cu procesor Intel® Core™ i7-7700HQ pana la 3.80 GHz, Kaby Lake, 15.6″, Full HD, 16GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB, Free DOS, Black.

ROG Strix GL553 include un procesor quad-core Intel® Core™ i7 de Generația a 7-a, o placa video dedicata NVIDIA® GeForce® GTX 1050 și suport complet full Microsoft® DirectX® 12 pentru un nivel ridicat de performanta și imagini de o calitate perfecta în jocuri.

PERFECT PENTRU ORICE JOC SI ORICE TIP DE CONTINUT

 

ROG Strix GL553 va ofera o experienta deosebit de realista in jocuri datorita procesorului Intel® Core™ i7 de Generatia a 7-a si a placii video dedicate NVIDIA® GeForce® GTX 1050. ROG Strix GL553 este facut pentru jocuri si perfect pentru a iti permite sa-ti dezlantuit creativitatea. A venit momentul sa experimentezi jocurile si aplicatiile favorite la un nivel de calitate nemaiintalnit!

PREIA CONTROLUL

ROG Strix GL553 este echipat cu o tastatura de tip chiclet special conceputa pentru jocuri, cu taste dotate cu sistem de iluminare rosu si comutatoare de tip foarfece, ce va ofera o cursa de 2.5mm pentru un nivel de raspuns tactil foarte bun.

De asemenea, dispune de taste WASD, astfel incat vei sti imediat unde trebuie sa iti plasezi degetele.

In plus, bara de spatiu de dimensiuni mai mare si tastele pentru sageti izolate asigura faptul ca toate functiile necesare se afla la indemana.

DESIGN INTELIGENT AL SISTEMULUI DE RACIRE

Solutia ROG exclusiva de control a sistemului de racire Cooling Overboost iti permite sa modifici vitezele ventilatoarelor si dispune de un design inteligent pentru maximizarea eficientei procesului de racire, oferindu-i modelului ROG Strix GL553 stabilitatea necesara sesiunilor maraton intense in jocuri.

IMAGINI EXCEPTIONALE

ROG Strix GL553 este echipat cu un ecran de 15.6 inchi si rezolutie Full HD, cu unghiuri de vizualizare de pana la 178°. Ecranul asigura un nivel excelent de contrast si consistenta a culorilor, nefiind afectat de fenomenul de migratie a culorilor cand urmariti imaginile din unghiuri extreme. De asemenea, dispune de un finisaj mat, astfel incat nu veti fi afectati de luminozitate excesiva sau reflexii ce va pot distrage atentia.

CONECTOR USB TIP-C

Conectorul reversibil USB Tip-C permite conectarea mai usoara a dispozitivelor periferice si face posibile viteze de transfer de date foarte ridicate.

SUNET FOARTE REALIST IN JOCURI

ROG Strix GL553 este echipat cu difuzoare incorporate ce orienteaza sunetul catre utilizator pentru a aduce la viata jocurile. ROG Gaming Center va imbunatateste experienta in jocuri. Acest centru de control integrat va ofera acces la toate functiile de care puteti avea nevoie in cadrul unui panou de control unic – puteti acum descoperi informatii despre sistem, seta taste de acces rapid pentru comenzi mai rapide in jocuri, ajusta setarile audio sau inregistra actiunea din jocuri.


STRIX

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Gaming ASUS ROG STRIX GL553VD-FY027
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
92%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I7
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More