Plita incorporabila Hansa BHGI62018

Plita incorporabila Hansa BHGI62018, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

0 147
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Aprindere automata
Supapa de siguranta
Con: curatarea inoxului

  • Design
  • Siguranta
  • Eficienta
  • Durabilitate
  • Pret

Review Plita incorporabila Hansa BHGI62018

Dotata cu 4 arzătoare, suprafața din inox și grătare emailate, plita excelează prin aspectul simplu dar plăcut. Cei care au achiziționat aceasta plita s-au declarat mulțumiți de funcționarea acesteia și de raportul preț calitate oferit. Experiența Hansa în acest segment de piață, precum și aprecierea cumpărătorilor fata de numeroase produse livrate pe piață, au dus la creșterea popularității în rândul clienților. Hansa este în gratiile cumpărătorilor prin raportul preț/calitate excelent pe care îl oferă pentru produsele sale.

Plita pe gaz cântărește 6,5 kg și ca dimensiuni măsoară o înălțime de 87 mm și 56 x 48 (L x A) cm. Datorita culorii de inox a plitei, acesta se va potrivi oricărei palete cromatice din locuință, oferind un aspect modern întregii camere. Principalul avantaj al acestui tip de material este duritatea. Astfel, în cazul șocurilor puternice cu obiecte dure, posibilitatea ca plita sa se avarieze iremediabil, ca în cazul celor de sticla, este mult mai mica. Insa, acesta prezintă și dezavantaje, cum ar fi aspectul întreținere. Inoxul se curata și își păstrează aspectul lucios mult mai greu decât sticla. In curățarea suprafeței trebuie sa acordați o atenție sporita detergentului folosit, cât și lavetei cu care curățați. Materialul din care sunt confecționate arzătoarele joaca un rol foarte important în procesul de încălzire și în durata de timp în care suprafața de gătit va rămâne calda după stingerea focului.

Plita incorporabila Hansa BHGI62018 este prevazuta cu 4 arzătoare, după cum se poate observa și în imagine. Acestea sunt confecționate din email. Deși nu prezintă aceleași caltitati ca și fonta, email-ul are avantajul păstrării aspectului estetic în timp, precum și curățării mai ușoare de murdărie. Puterea arzătorului mic este de 1kW, a celor medii de 1.75 kW, iar a celui mare de 3 kW. Cel din urma este preferat, în special, de cei cărora le place gătitul la wok. Acesta necesita o putere mai mare, pentru o gătire optima a preparatelor.

Controlul arzătoarelor se face cu ajutorul celor 4 butoane dispuse lateral.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Plita incorporabila Hansa BHGI62018
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Aprindere automata
Supapa de siguranta
Con: curatarea inoxului

  • Design
  • Siguranta
  • Eficienta
  • Durabilitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More