Boxe Logitech 5.1 Z906, 500W RMS

Boxe Logitech 5.1 Z906, 500W RMS

0 270
  • Design
  • Pret
  • Sunet

Review Z906 Boxe Logitech 5.1 Z906, 500W RMS

Deși acest pachet de home cinema cu 5.1 canale este destinat în primul rând pentru utilizare cu un computer, este la fel de acasă într-un mediu AV datorită gamei sale generoase de conexiuni și funcții – în special certificarea THX, ceea ce înseamnă că respectă standardele exigente ale lui George Lucas pentru redare de filme.

Ceea ce obțineți în cutie este un set de cinci difuzoare satelite compacte și un subwoofer alimentat, care reunesc cu totul o putere destul de impresionantă de 500 W – pentru a nu fi înțepenit dintr-un sistem compact.

Sateliții identici din față și din spate au o caroserie mai degrabă ciudată, inelegantă, plus finisajul lor gri închis și grila cu ochiuri din față, le oferă un aspect tehnic, centrat pe PC, pe care unii oameni nu l-ar putea dori în camera de zi, dar cu siguranță puteți scăpa.

Calitatea lor de construcție este extraordinară – acele carcase le fac remarcabil de solide, până la punctul în care îți poți imagina că se îndepărtează neschimbate de la o cădere pe scări (dar nu am încercat asta). Ne place felul în care fiecare satelit se orientează ușor în sus, atunci când este așezat și pe platou și, ca bonus suplimentar, le puteți monta pe perete datorită orificiilor de șurub de pe spate. De asemenea, primiți un difuzor central dedicat, care este orientat pe orizontală.
În ceea ce privește subwoofer-ul, acesta este în formă de cub și compact, ceea ce nu ar trebui să pună probleme majore, indiferent dacă îl mutați sub un birou sau în spatele televizorului și este conceput pentru a se potrivi cu sateliții. Este un design cu tracțiune laterală cu un driver de 8 inci și este echipat cu decodoare audio, un amplificator de 165 W și toate conexiunile sistemului.

Indiferent dacă folosești Z906 la birou sau sufragerie, oferă un sunet foarte impresionant, cu o profunzime și o reproducere decentă a detaliilor. Și deși designul său este mai potrivit pentru un birou decât un suport TV, calitatea de construire este extrem de robustă și includerea unei console de control este o caracteristică convenabilă, în ciuda aspectelor sale ușor criptice. Există, de asemenea, o gamă utilă de prize, deși lipsa intrărilor HDMI și a decodării Dolby True HD / DTS HD MA este o ușoară dezamăgire și subminează statutul Z906 ca un hub de divertisment pentru acasă.

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Boxe Logitech 5.1 Z906, 500W RMS
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
  • Design
  • Pret
  • Sunet

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More