Cafetiera Heinner HCM-D918X

Cafetiera Heinner HCM-D918X, Inox, Display LCD, 1.8L, Argintiu

0 178
93%
Merita

Nota noastra

Pro: este o cafetiera cu o capacitate foarte mare.
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Aspect
  • Capacitate
  • Pret

Review Cafetiera Heinner HCM-D918X, Inox, Display LCD, 1.8L, Argintiu

O cafetiera este deja un electrocasnic mic de lux pentru locuințele noastre, fiind un dispozitiv de care ne putem lipsi, însa și unul care este frecvent cumpărat din cauza faptului ca reușește sa ne ușureze viata.

De ce iți iei o cafetiera? Evident ca o cumperi pentru a-ți ușura viata, pentru a lăsa un mecanism electric sa prepare cafeaua în locul tău, în timp ce tu iți pregătești ținuta de dimineață sau faci orice altceva pentru a câștiga timp.

Sunt multe moduri de a face cafea folosindu-te de cafetiera, mai multe decât ți-ai imaginat. Unele sunt mai simple, însă pe cât de simplu este sa prepari o cafea cu o cafetiera ușor de utilizat, pe atât de simpla va ieși și băutura mult așteptată.

Singurul mod de a personaliza gustul cafelei este acela de a te implica în mod direct în procesul de preparare, de a avea control asupra tipului și cantității de ingrediente pe care le folosești.

Ca posesor al unei astfel de cafetiere, rolul tău este acela de a pune apa într-un rezervor, filtrul, cafeaua măcinată și (optional) zaharul în vasul de deasupra bolului în care va ajunge cafeaua și sa pornești aparatul.

Apa se va încălzi pana la o anumita temperatura optima, de obicei cea de fierbere, urmând ca aceasta sa treacă prin filtrul de cafea și sa ajungă în acel vas de unde urmează a fi pusa în căni. Cafetierele, în general, au acel vas pus deasupra unui element care păstrează cafeaua calda atâta timp cât cafetiera este pornita.

 

Cafetiera digitala Heinner HCM-D918X, display LCD, putere: 900W, capacitate: 1.8 L, control electronic, timer programabil, afișare ceas, funcție de menținere la cald, oprire automata după 40 minute, mecanism anti-picurare, piciorușe anti alunecare, suport filtru detașabil, culoare: argintiu cu decorații inox
Garanție Persoana Fizica: 36
Garantie Persoana Juridica: 36
Putere (W): 950
Capacitate (L): 1.8
Indicator nivel apa: Da
Oprire automata: Da
Culoare: Argintiu
Altele: Control electronic, timer programabil, afisare ceas, functie mentinere la cald, oprire automata dupa 40 min


HCM-D918X

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Cafetiera Heinner HCM-D918X
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: este o cafetiera cu o capacitate foarte mare.
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Aspect
  • Capacitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More