Camera de supraveghere Hikvision

Camera de supraveghere Hikvision IP-CAM Bullet DS-2CD2620F-I, 1080p, IP66

0 165
95%
Merita

Nota noastra

Pro: 1080p
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Rezolutie
  • Pret

Review Camera de supraveghere Hikvision IP-CAM Bullet DS-2CD2620F-I, 1080p, IP66.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Senzor megapixel de inalta rezolutie – 2 Megapixel;
Rezolutie video HD in timp real;
Lentila varifocala
Functii importante precum DWDR, 3D DNR si BLC;
Vizibilitate pe timp de noapte de pana la 30M;
Protectie la apa: IP66.

Rezolutie HD

Nu mai este nevoie sa ghiciți ce se întâmpla la locația dvs., indiferent ca este zi sau noapte camerele HD Hikvision redau claritatea, naturalețea culorilor chiar și în condiții de lumina nefavorabila, astfel încât sa obțineți imaginile detaliate de care puteți avea nevoie oricând.

3D DNR

Cu ajutorul noii tehnologii avansate ISP (imaging signal proccesing), camera Hikvision reda imagini perfect clare si limpezi in conditii de lumina scazuta fara a creste zgomotul de imagine.

DWDR

Functia DWDR incorporata ajuta la captarea unor imagini clare in conditii de mediu puternic contrastante, fara a compromite calitate imaginii sau acuratetea culorilor.

BLC

Aceasta functie permite camerei sa optimizeze nivelurile de lumina specific unei anumite zone pentru a expune obiectul intr-un peisaj puternic iluminat din spate.

IP66

Camerele de exterior au un grad de protectie la apa IP66, datorita carcasei ce se protejeaza atat de ploaie, cat si de mediile cu praf. Camerele sunt incorporate intr-o carcasa rezistenta la zgarieturi, din aluminiu cu multiple izolatii.

Low-light

Noua generatie a tehnologiei low light dezvoltata de Hikvision creeaza conditii de vizibilitate perfecta chiar si in cele mai nepotrivite conditii de lumina.

Stocare locala

Camera suporta un micro SD-card de pana la 64GB pentru a inregistra imaginile captate.


Hikvision

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Camera de supraveghere Hikvision
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro: 1080p
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Rezolutie
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More