Cantar de bucatarie Laica KS1027

Cantar de bucatarie Laica KS1027

0 144
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Capacitate de 5 Kg
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Review Cântar de bucătărie Laica KS1027.

Te-ai fi hotărât cu greu să treci ca un bucătar dornic în aceste zile fără un set de cântare de bucătărie, dintre care trei tipuri principale: balanțe de echilibru, cântare mecanice și cântare digitale. Primul – rar în zilele noastre – arata cam ca un balansoar. Poziționați greutățile pe un braț și ingredientele din castron la celălalt și așteptați să se echilibreze. Nu este nevoie de o baterie și sunt ușor de folosit, dar pe partea inferioară, nu sunt precise și poate fi dificil să se măsoare cu precizie cantități mai mici.

Cântarele mecanice – care sunt mult mai comune – lucrează cu un arc care mișcă cadranul pentru a reflecta greutatea ingredientelor. Există câteva modele retro fabuloase și capacitatea de greutate este adesea mai mare decât alte scale. Nu este nevoie nici de baterii, deși, pe măsură ce izvorul se termină, precizia poate scădea și pot fi confortabile atunci când este vorba despre măsurarea cantităților mici.

Apoi, există cele mai populare – scale digitale – care utilizează ecrane LCD. Ele sunt adesea foarte compacte și sunt extrem de precise în măsurare, inclusiv cantități mici – și puteți comuta și între diferite măsurători. Dar există adesea o capacitate limitată de greutate și se bazează pe baterii.

Când vă cumpărați, gândiți-vă dacă doriți să le lăsați să stea pe blatul de lucru sau să le păstreze. Este vasul destul de mare? Și dacă nu vine cu castron propriu, se va potrivi cu dvs., mai ales dacă vă place să folosiți vase mai mari? Afișajul este ușor de văzut? Există o avertizare cu privire la bateria redusă? Capacitatea este suficientă pentru nevoile dvs.? Are funcția tare (adică poate fi resetată la zero pentru a putea adăuga mai multe ingrediente)? Și aveți nevoie de ea pentru a cântări ingrediente umede, precum și uscate?

Cântar electronic de bucătărie KS1027 cu taste “senzor tactil”.

CARACTERISTICI PRINCIPALE KS1027

Capacitate max. 5 kg
Control electronic Da
Tip baterie 1,5 V AAA
ALTELE

Culoare Argintiu
Dimensiuni (D x H x W mm) 228 x 160 x 180
Greutate 0,37


KS1027

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Cantar de bucatarie Laica KS1027
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Capacitate de 5 Kg
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More