Casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge

Casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge, Alb

0 199
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Elimina zgomotele de fundal
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge, Alb.

Plantronics Voyager Edge este o casca Bluetooth(R) proiectata special pentru utilizatorii ce doresc o îmbinare intre eleganta, confort și performanta audio de înaltă calitate, semnătura Plantronics. Comenzile vocale va ajuta sa mențineți controlul asupra telefonului, alertele audio va mențin informat, tehnologia premium pentru anularea zgomotelor de fundal creează conversații mult mai plăcute, iar carcasa/încărcător portabil are grija de funcționalitatea caștii chiar și atunci când realizați deplasări prelungite.

Caracteristici

Multiplele microfoane si tehnologia audio Plantronics elimina zgomotul deranjant de fundal
Carcasa/incarcator ofera utilizatorului pana la 16 ore de vorbire (doar 6 ore fara incarcatorul de voiaj)
Senzori pentru raspuns ce pot prelua apeluri automat imediat ce utilizatorul ataseaza casca de ureche
Casca dispune de tehnologie pentru raspuns vocal, astfel incat aceasta va mentiona numele persoanei care a initiat apelul, iar utilizatorul nu trebuie decat sa spuna “Answer” pentru a prelua apelul
Design usor ca greutate si perfect ca forma, potrivindu-se perfect si comfortabil in urechea utilizatorului
Conectarea cu smartphone-uri ce dispun de tehnologie NFC se face simplu, prin simpla apasare a unui buton
In timpul instalarii aveti posibilitatea de a alege o limba anume pentru comenzi si alerte
Compatibil cu wideband audio pentru utilizarea cu smartphone-uri ce dispun de tehnologie HD Voice

Se incarca in miscare – multumita carcasei/incarcator incluse in pachet, veti adauga pana la 10 ore in plus bateriei castii. Puteti verifica statusul bateriei castii sau a carcasei, trecand degetul pe iconita de pe carcasa.

Elimina zgomotele de fundal – casca este prevazuta cu 3 microfoane precis tunate si o tehnologie imbunatatita pentru anularea zgomotelor de fundal. Aditional, casca suporta tehnologie audio wideband, astfel este compatibila cu smartphone urile ce dispun de tehnologie HD Voice.

Raspunde prompt – Voyager Edge include senzor inteligent de raspuns care poate redirectiona apelurile atat catre casca, cat si catre telefon, poate opri muzica atunci cand primiti apel si poate prelua automat apeluri atunci cand casca este atasata de ureche. De asemenea, casca se sincronizeaza cu contactele, astfel incat numele persoanei ce va apeleaza va fi anuntat de fiecare data cand primiti un apel. Imediat dupa puteti raspunde cu “Answer” sau cu “Ignore” in functie de cum doriti sa gestionati apelul.

Rezistent la umezeala – va puteti baza pe Voyager Edge chiar si atunci cand sunteti in ploaie sau atunci cand cafeaua s-a varsat din intamplare peste el. Acest lucru se datoreaza tehnologiei P2i ce protejeaza foarte bine impotriva umezelii. Aceasta tehnologie este caracterizata de un invelis nano aplicat in timpul procesului de manufacturare, ce este invizibil si impermeabil.


Voyager

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Elimina zgomotele de fundal
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More