Casti audio cu banda Beats Solo 2

Casti audio cu banda Beats Solo 2 Active Collection wireless, Galben

0 181
97%
Merita

Nota noastra

Pro Tehnologie wireless
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Casti audio cu banda Beats Solo 2 Active Collection wireless, Galben.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Casti Beats Solo cu banda wireless Beats by Dr. Dre Solo2 Wireless Gri Stelar

Libertate de mișcare. Conecteaza-ti castile Solo2 Wireless la dispozitivul tau cu ajutorul tehnologiei Bluetooth cu o raza de actiune de aproape 10 m. Poti ajusta volumul sau prelua apeluri cu ajutorul microfonului si comenzilor integrate. Datorita bateriei reincarcabile, beneficiezi de 12 ore de utilizare. Indicatorul LED te va anunta cand e momentul sa reincarci bateria.

Beats Solo Acustica calitativa

Traieste o experienta sonora emotionala. Solo2 Wireless are o gama dinamica si variata cu un sunet clar si natural. Cupele castilor izoleaza impotriva zgomotelor din exterior, pentru a te bucura din plin de muzica ta preferata. Indiferent de ce muzica asculti, vei simti sunetul clar si echilibrat al castilor Solo2 Wireless.

Special concepute pentru cei care sunt intr-o continua miscare

Combinatia dintre o constructie solida, un design compact si pliabilitate, fac din castile Solo2 Wireless accesoriul potrivit pentru orice calatorie. Fie ca esti in metrou, camera de zi sau la birou, nu trebuie sa mai duci grija firului. Dar daca ramai fara baterie, poti conecta firul pentru a continua sa asculti fara durata.

Beats Solo Confort sporit

Proiectate pentru confort. Incepand de la banda flexibila, cadrul castii este curbat, oferind castilor o fixare personalizata.


Beats Solo

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Casti audio cu banda Beats Solo 2
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro Tehnologie wireless
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More