Casti Bluedio T2+ Bluetooth 4.1

Casti Bluedio T2+ Bluetooth 4.1, Wireless, microfon incorporat, microSD, FM, rosu

0 273
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate audio Excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Audio
  • Design
  • Pret

Review Căști Bluedio T2+ Bluetooth 4.1, Wireless, microfon incorporat, microSD, FM, rosu.

Bună ziua! Ceea ce vă aduceți de data aceasta nu sunt căști care se concentrează complet pe cea mai bună calitate a sunetului și în schimb decid să meargă cu o abordare mai stilistică a stilului de viață. Produsul pe care îl avem astăzi este Bluedio T2+ Bluetooth 4.1. Acesta este un headset Bluetooth cu câteva funcții interesante, cum ar fi Radio FM și reproducerea directă a fișierelor de pe un card Micro SD! Faptul că posedă cea mai recentă conexiune Bluetooth 4.1 vă asigură că intervalul de timp va fi suficient de lung pentru toate tipurile de utilizări. Marca Bluedio a scos o mulțime de căști de calitate, sunt T2+ Bluetooth 4.1 rentabile?

Ca de obicei, prefer să încep să vorbesc despre confortul căștilor care vă spune despre care este factorul de formă al căștilor. Și în acest caz, în timp ce din punct de vedere tehnic vor fi circumaural pentru persoanele cu urechi mai mici, cei cu un pavilion al urechii mai mare “vor considera cu siguranță că aceste căști supraaurale, care nu sunt atât de bune pentru că se află într-un spațiu ciudat, cu jumătate de ureche în interiorul tălpii și jumătate din ureche afară. În afară de asta, sunt confortabile, dar vă sfătuiesc să le întindeți pe unele cărți înainte de prima lor utilizare.

Bluedio T2+ Bluetooth 4.1 sunt căști cu adevărat polarizante, deoarece cei care nu iubesc basul vor fi cu siguranță puși departe de el. Durata de viață a bateriei este destul de bună, aproximativ 5 ore de utilizare pe zi, T2+ Bluetooth 4.1 durează o săptămână, ceea ce se apropie de cele 40 de ore anunțate, iar faptul că le puteți încărca ușor în mai puțin de două ore vă ajută de asemenea.
Acestea nu sunt căști de calitate de studio și nu sunt menite a fi, acestea sunt pentru cineva care dorește un produs de stil de viață pentru smartphone-ul lor și puteți spune cu ușurință că Bluedio comercializează aceste produse pentru cumpărătorul Beats. Și eu sunt destul de sigur că acestea fac la fel de bine pentru o fracțiune din preț!

CARACTERISTICI GENERALE

Design Design ergonomic, super flexibile, usoare si confortabile
Segment Căști PC
Hi-Fi
Multimedia
Căști cu microfon
Acoperire urechi
Tehnologie Wireless
Izolare zgomot
Cu fir detasabil
Bluetooth 4.1, Radio Fm, Wi-fi, Card sd
Dinamice, deschise
Frecventa de răspuns (Hz) 20Hz – 20kHz
Conectare Bluetooth V4.1
port încărcare Micro USB
Conector stereo 3.5mm aurit
Diametru difuzor (mm) 57 mm
Utilizare Multimedia
Compatibil cu majoritatea dispozitivelor cu Bluetooth: iPad, iPhone, iPod touch, Android , etc.
FM Radio
Dispozitiv audio, PC, Telefoane
Port SD
Impedanța 16 Ohm
Microfon Da incorporat
Lungime cablu (m) 1 x cablu 1.5 m, detașabil
Culoare Rosu
Greutate 0.2 Kg
Altele 1 x Intrare 3.5 mm
Căști pliabile
Sensibilitate: 110 dB


T2+ Bluetooth 4.1

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Casti Bluedio T2+ Bluetooth 4.1
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate audio Excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Audio
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More