Casti in-ear Wireless Panasonic RP-BTS10E-A

Casti in-ear Wireless Panasonic RP-BTS10E-A, Albastru

0 168
93%
Merita

Nota noastra

Pro Blueotooth
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Casti in-ear Wireless Panasonic RP-BTS10E-A, Albastru.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Noul dvs companion pentru exerciții fizice

Beneficiind de un desing cu fixare naturala, bas profund si o greutate de doar 22 de grame, castile RP-BTS10 asigura o experienta audio bogata, chiar si in timpul celor mai solicitante rutine de exercitii fizice.

Conexiune prin Casti Bluetooth fara griji cu privire la incarcare: nu trebuie decat sa le puneti in functiune si sa-i dati drumul.

Incarcare rapida casti, desing regabil, sunet extraordinar

Castile RP-BTS10 cu greutate redusa se portrivesc cu liniile corpului dvs, gratie suporturilor ajustabile pentru urechi, in forma de carlige, Conectati-va prin bluetooth si bucurati-va de un bass puternic de la difuzorul de 14.3 mm. Sunetul de tip deschidere, se amesteca cu sunteul ambiental astfel incat nu sunteti niciodata detasat fata de lumea din jur.

Bateria are o durata de functionare de peste 4 ore si este rezistenta la apa.

Bas puternic si clar

Difuzoare puternice de 14.3 mm cu neodim, design cu functie de amplificare a basului

 

Corp: Basul puternic care este emis de unitatea de difuzoare de 14.3 mm cu neodim este transmis direct catre ureche prin capacul pentru unitate cu design cu functie de amplificare a basului. Beneficitati de bas puternic si clar, cu un ritm puternic in timp ce accelerati exercitiile fizice la maximum.


Casti

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Casti in-ear Wireless Panasonic RP-BTS10E-A
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro Blueotooth
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More