Casti Gaming Mad Catz FREQ 9

Casti Gaming Mad Catz FREQ 9

0 159
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Aceste casti redau un sunet Calitativ
Contra: Pret ridicat

  • Calitate sunet
  • Design
  • Pret

Review Casti Gaming Mad Catz FREQ 9

Mad Catz FREQ 9 este construit solid din componente de calitate, deci este confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp. De asemenea, dispune de toate butoanele de care aveți nevoie pentru a controla ceea ce ascultați, fără a fi nevoie să scoateți dispozitivul din buzunar, cum ar fi comenzile de volum și săriți. O aplicație iOS și Android vă permite, de asemenea, să controlați căștile și să monitorizați nivelul bateriei, acesta din urmă fiind încă o caracteristică rară.

Căștile Mad Catz FREQ 9 vin cu o serie de caracteristici deosebite, cu o serie de tehnologii și funcții speciale care le fac sa fie dorite de multi utilizatori de căști:
Military – Grade 3 D Surround Sound, un software care îmbunătățește semnificativ calitatea sunetului si modul în care acesta este direcționat.
Digital Active Nois Cancellation, o functie care acopera sunetul de pe fundal atunci cand vrei sa auzi doar sunetul din casti, fara a fi deranjat/a de zgomotul din jurul tau.
Automatic Audio Routing, o funcție care permite ca în cazul în care ți-ai conectat telefonul la căști, sa poți întrerupe ce asculți în căști și sa vorbești la telefon, după care sa revii la ce ascultai înainte.
Superb Wirless Performance, o tehnologie cu ajutorul careia sursa audio este pastrata integral, iar sunetul redat este imbunatatit.
Binaural Monitoring, o proprietate a acestor minunate căști care iți permite trecerea sunetelor din exterior. Aceasta funcție este utila atunci când folosești căștile pentru a purta o conversație la telefon sau pe diverse chat-uri. Astfel nu vei mai ridica tonul deoarece ai impresia ca nu te auzi.

Mad Catz FREQ 9 setul cu cască are tot ce-ar putea dori jucătorul cu certitudine de la un set cu cască fără fir, dar nu este cel mai bun set de căști multifuncționale pentru utilizare generală în mișcare.

 


FREQ 9

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Casti Gaming Mad Catz FREQ 9
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Aceste casti redau un sunet Calitativ
Contra: Pret ridicat

  • Calitate sunet
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More