Combina frigorifica Arctic AK60360+

Combina frigorifica Arctic AK60360+, 334 l, Clasa A+

0 209
93%
Merita

Nota noastra

Pro: este o combina cu 3 compartimente de congelare
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Review Combina frigorifica Arctic AK60360+, 334 l, Clasa A+

Combina frigorifica AK60360+ de la Arctic este o alegere ideala pentru orice familie. Rafturile Safety Glass, fabricate din sticla securizata, iți oferă flexibilitate și siguranță în utilizare, iar rafturile ajustabile Mix Zone poziționate pe ușă, sunt dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Garden Fresh Compartiment spațios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete și gustoase o perioada îndelungată!

Eco Buzz Sistem de avertizare sonora în cazul în care ușa nu este închisă corect sau sta deschisa mai mult de 1 minut. Astfel, poți preveni creșterea temperaturii în interiorul aparatului tău frigorific, economisind consumul de energie electrica și păstrând alimentele în siguranță. Poți uita de grija ușilor deschise Termostat Ajustabil Toate frigiderele și combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat ușor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura în funcție de nevoi, ținând cont de temperatura ambientala.

Poți schimba oricând temperatura pentru a păstra alimentele tale în cea mai buna stare! Fast Freeze XL Zone Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului, ce oferă opțiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. Rafturi Safety Glass Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata oferă o siguranță sporita, prevenind accidentele.

Clasa energetica A+ Oferă un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de funcțiile produsului tău, cu un consum optim de energie electrica

Combina frigorifica Arctic AK60360+ nu are tocmai cel mai bun raport preț/calitate, deși produsul se află în prezent la reducere. Am ajuns la această concluzie, în primul rând datorită faptului că nu deține tehnologii avansate, iar în al doilea rând sistemul de dezghețare al congelatorului este manual, acest lucru însemnând pentru gospodine o muncă în plus.

Specificații 

Clasa energetica:A+
Autonomie(h):18
Volum brut (litri):359
Volum net congelator (litri):90
Rafturi usa:5
Accesorii:Suport oua
Dimensiuni (HxIxA):201×59,5×60 cm
Consum kwh/an:281
Capacitate congelare (kg/24h):5
Volum net racitor (litri):244
Rafturi racitor:4
Compartimente de congelare:3


AK60360+

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Combina frigorifica Arctic AK60360+
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: este o combina cu 3 compartimente de congelare
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More