Combina frigorifica Arctic AK60365NF+

Combina frigorifica Arctic AK60365NF+, 316 l, Clasa A+

0 166
90%
Merita

Nota noastra

Pro:Consum redus de energie
Contra:nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Review Combina frigorifica Arctic AK60365NF+, 316 l, Clasa A+

Noile tehnologii ale combinei frigorifice Arctic AK60365NF+ iți vor face viata mai ușoară!

Compartimentul de mari dimensiuni Fast Freeze XL Zone al congelatorului oferă opțiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida, iar termostatul ajustabil iți permit sa modifici oricând temperatura pentru a păstra alimentele tale în cea mai buna stare!

Full No Frost Sistem de răcire ce împiedică formarea gheții în cele doua compartimente ale combinei și menține un nivel optim de umiditate cu ajutorul curenților de aer. Te poți bucura de un plus de confort pentru ca elimina nevoia dezghețării periodice. Te vei bucura de alimente mereu proaspete, fără efort!

Eco Led Oferă lumina mai puternica, cu mai putina căldură degajata și consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare tradiționale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie Ventilator Ventilatorul amplasat în interiorul răcitorului ajuta la distribuția uniforma a temperaturii și a umidității în interiorul compartimentului. Temperatura dorita de tine se va menține constanta!

Fast Freeze XL Zone Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului, ce oferă opțiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile Rafturi Safety Glass Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata oferă o siguranță sporita, prevenind accidentele.

Clasa energetica A+ Oferă un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de funcțiile produsului tău, cu un consum optim de energie electrica

Combina frigorifica Arctic AK60365NF+ are un preț bun în raport cu calitatea, deoarece este dotat cu sertare speciale pentru congelare rapidă și pentru menținerea în starea proaspătă a alimentelor, oferă o autonomie de până la 21 de ore în cazul unei pene de curent, iar procesul de decongelare se face automat. Mai mult decât atât, poți prinde oferta de reducere, deoarece combina frigorifică Arctic AK60365NF+ beneficiază de o reducere substanțială.

Specificații 

Clasa energetica:A+
Autonomie(h):21
Volum brut (litri):365
Volum net congelator (litri):99
Rafturi usa:3
Consum kwh/an:336
Capacitate congelare (kg/24h):5
Volum net racitor (litri):219
Rafturi racitor:3
Compartimente de congelare:3
Dimensiuni (HxIxA):185,3×59,5×65


AK60365NF+

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Combina frigorifica ARCTIC AK60365NF+
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro:Consum redus de energie
Contra:nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More