Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515

Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, 310 l, H 181.7, Clasa A++, Argintiu

0 166
95%
Merita

Nota noastra

Pro:Are un design minunat
Contra:nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Review Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, 310 l, H 181.7, Clasa A++, Argintiu

Cu un design modern, o capacitate suficienta de depozitare și mai multe dotări destul de performante, combina frigorifica Liebherr Cuef 3515 ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastră și întreaga familie, deoarece aceasta este capabila sa asigure o răcire/congelare de buna calitate a unei cantități decente de alimente proaspete, chiar și în zilele calde de vara. Apărută recent și în oferta celor de la eMAG.ro la un preț decent pentru dotările sale destul de bune, aceasta este dotata cu un design elegant și foarte atrăgător din inox, display digital de tip TFT cu Touch Control, clasa energetica A++, sistemul de răcire SmartFrost, un volum total destul de mare, o funcție de super-răcire/congelare și multe altele.

Design-ul premium și modern al combinei frigorifice de la Liebherr se va potrivi perfect oriunde îl veți amplasa în locuința dumneavoastră, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, fabricata complet din otel inoxidabil, un display TFT intuitiv de 2,4 inch (cu Touch Control), dar și de doua uși reversibile cu un mâner vertical și o deschidere standard spre dreapta. In plus, acesta cântărește aproximativ 70,3 kilograme și măsoară 181,7 centimetri în înălțime, 60 de centimetri pe lățime și o adâncime ce nu depășește 62,5 centimetri, oferind însa un nivel redus de zgomot de doar 40 dB și o autonomie mare de pana la 30 de ore (fără curent) pentru depozitarea alimentelor în caz de avarii.

Compartimentul de congelare No Frost nu mai necesita o dezghețare manuala. Datorita tehnologiei Duo Cooling, compartimentul de refrigerare poate fi activat/dezactivat, extrem de practic în timpul curățării aparatului și economic în timpul unei absente mai lungi de acasă. Produsele proaspete sunt congelate cu ajutorul unui curent de aer rece ce are drept efect evacuare automata a căldurii. Majoritatea congelatoarelor care beneficiază de sistemul de răcire No Frost au sertare și sticla sub ele ce pot fi înlăturate. Un sistem practic pentru a beneficia de un spațiu suplimentar, spațiul putând fi creat rapid chiar și pentru produsele mai mari, un tort de exemplu.Volumul net total este de 310 litri din care frigiderul beneficiază de 222 de litri iar congelatorul de 88 de litri.


Cuef 3515

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro:Are un design minunat
Contra:nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More