Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515

Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, 310 l, H 181.7, Clasa A++, Argintiu

0 296
98%
Merita

Nota Noastră

Prospetime pe termen lung cu combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, Smart Frost, volum suficient, compartimentare eficienta, tehnologia DuoCooling.

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Astazi vom verifica combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, 310 l, H 181.7, Clasa A++, Argintiu si vom face o recenzie.

SmartFrost

În comparație cu alte congelatoare statice, tehnologia SmartFrost de la Liebherr Liebherr Cuef 3515 îngheață mai repede produsele alimentare și reduce gheața, făcând decongelare mai simplă și mai rapidă. De asemenea, oferă o zonă de stocare mai flexibilă, cu o capacitate mai mare și un consum de energie îmbunătățit pentru costuri de funcționare mai mici.

SmartSteel

Aproape toate ușile din oțel inoxidabil au o suprafață SmartSteel. SmartSteel reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor. Datorită finisării de înaltă calitate a oțelului inoxidabil, suprafața este foarte ușor de curățat și este, de asemenea, mult mai rezistentă la zgârieturi.

 

 Liebherr Cuef 3515Rafturi pentru sticle

Stativul pentru sticle este o soluție pentru depozitarea băuturilor, care este atât practică cât și plăcută pentru ochi. Sticlele de aici pot fi depozitate într-un spațiu compact in Combina Liebherr Cuef 3515.

 

 Liebherr Cuef 3515Funcția automată SuperFrost

Funcția automată SuperFrost face înghețarea simplă și economisește energie. Aceasta reduce rapid temperatura la -32 ° C și creează astfel aerul rece necesar pentru a conserva vitaminele vitale. De îndată ce mâncarea este complet înghețată, funcția SuperFrost automată revine la modul normal după max. 65 de ore, ajutând astfel la economisirea energiei electrice.

 Liebherr Cuef 3515Alarmă la ușă

Alarma de ușă sonoră avertizează utilizatorul dacă ușa a fost deschisă mai mult de 60 de secunde pentru a proteja în siguranță produsul alimentar.

 

 

 Liebherr Cuef 3515Alarmă de temperatură

Alarma de temperatură notifică imediat vizual și audibil în cazul unor deviații accidentale de temperatură, de exemplu atunci când o ușă este deschisă sau după o întrerupere a alimentării.

 

 Liebherr Cuef 3515FrostSafe

Cu FrostSafe, sertarele foarte înalte și detașabile sunt închise. Aceasta înseamnă că frigul nu se poate disipa atât de repede când aparatul este deschis. Partea transparentă a compartimentelor garantează o prezentare optimă a elementelor congelate.

 

 Liebherr Cuef 3515Balamale ușă reversibile

Aparatele sunt echipate din fabrică cu balamale de ușă pe partea dreaptă. Balamalele ușilor reversibile permit utilizarea optimă a aparatului oriunde este amplasat.

 

 Liebherr Cuef 3515VarioSpace

Toate congelatoarele cu sertare NoFrost și SmartFrost au sertare și rafturi intermediare de sticlă sub acestea, care pot fi îndepărtate în mod convenabil. Acest lucru are ca rezultat sistemul VarioSpace – sistemul practic pentru spațiul de stocare suplimentar, astfel încât spațiul poate fi creat rapid chiar și pentru produsele alimentare congelate mai mari.

 Liebherr Cuef 3515SmartDevice

Aparatele Liebherr etichetate cu un logo “SmartDevice” pot fi conectate în rețea la SmartDeviceBox, ceea ce permite aparatului să acceseze alte servicii și să fie controlat de la distanță de pe un computer sau de pe un dispozitiv mobil. SmartDeviceBox este disponibil ca accesoriu. Cu toate acestea, aparatele cu litera i în numele modelului lor (de exemplu: Kbi 4350) au deja SmartDeviceBox integrat ca standard.

 Liebherr Cuef 3515Cutii de legume transparente

Rafturile transparente de legume oferă o mulțime de spațiu pentru depozitarea organizată a fructelor și legumelor. În plus, ele sunt ușor de curățat.

 

 

 

Compania Liebherr reușește și prin modelul CUef 35151 sa livreze un produs fiabil.

Design atractiv.

Răspunde nevoilor de depozitare a alimentelor pentru o familie de pana la 4 membrii.

Funcțiile SmartFrost, Sistem VarioSpace, CoolPlus, FrostSafe îți vor asigura strictul necesar ce îl poți cere de la un frigider.

Nivelul de zgomot este mic ( chiar și în comparație cu alte modele ) iar consumul este redus.

Aceasta combina merita atenția ta, atunci când ești în căutarea unui aparat frigorific calitativ.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, 310 l, H 181.7, Clasa A++, Argintiu
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota Noastră

Prospetime pe termen lung cu combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, Smart Frost, volum suficient, compartimentare eficienta, tehnologia DuoCooling.

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More