Congelator Beko RFNA312K21W

Congelator Beko RFNA312K21W, 277 l, NoFrost, 8 sertare, Clasa A+, H 185.3 cm, Alb

0 190
95%
Merita

Nota noastra

Pro Clasa A+
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Review Congelator Beko RFNA312K21W, 277 l, NoFrost, 8 sertare, Clasa A+, H 185.3 cm, Alb.

Beko RFNA312K21W este unul dintre cele mai performante congelatoare. Este un aparat complex, bine compartimentat și dotat cu un sistem de răcire foarte eficient. Rar am întâlnit un congelator dotat cu sistem de răcire No Frost. Acesta este unul dintre ele.

 

In acest review vom prezenta avantajele, dar si dezavantajele frigiderului, pentru a va da seama daca este aparatul pe care vi-l doriti. Vom propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in sectiunea de comentarii, invit utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

 

Beko RFNA312K21W este un congelator care va pastra alimentele in siguranta, gratie racirii pe baza curentilor de aer. Acest fenomen regleaza temperatura si elimina umiditatea. Cu alte cuvinte, nu vor mai aparea depuneri de gheata pe peretii congelatorului, sau pe pachetele cu alimente.

 

Beko RFNA312K21W este mult mai incapator decat alte modele, si foarte bine compartimentat. Volumul net pe care il pune la dispozitie este de 277 litri. Dimensiunile exterioare sunt 185.3 x 59.5 x 65 (IxLxA cm). L-am putea compara cu o combina frigorifica de dimensiune medie.

 

Interiorul acestui congelator impresioneaza prin numeroase compartimente. 8 la numar, acestea va permit sa organizati alimentele foarte bine. Aveti spatiu suficient pentru a gestiona sanatos vegetalele, carnea, produsele de panificatie, dulciurile si alte variante.

 

Beko RFNA312K21W este un congelator incadrat in clasa energetica A+. Acest lucru inseamna ca, spre deosebire de vechile generatii de congelatoare, modelul despre care discutam este mai economic cu aproximativ 20%. Consumul anual de curent este de 326 kWh/an.

 

Temperatura poate fi modificata cu ajutorul termostatului reglabil, amplasat in partea superioara a congelatorului.

 

Designul prezentat de acest congelator este unul modern, care cu siguranta se va face remarcat. Exteriorul sau este confectionat din inox anti-amprenta. Pe langa faptul ca arata foarte bine, sporeste confortul si siguranta. Nu va trebui sa mai stergeti urmele produse la fiecare atingere a usii.

 

Exista si o functie care va emite un semnal sonor, atunci cand usa congelatorului nu este bine inchisa. Acest lucru constituie alta bila alba la capitolul siguranta.

 

Concluzia este ca Beko RFNA312K21W reprezinta un congelator performant, incapator, bine compartimentat si aspectuos. Functia No Frost face toti banii, dar oricum este un aparat cu destule avantaje. Pretul de vanzare este in conformitate cu performantele. Faptul ca depaseste pragul de 1000 lei, este perfect justificabil.


RFNA312K21W

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Congelator Beko RFNA312K21W
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro Clasa A+
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More