Consola Nintendo New 3Ds Xl

Consola Nintendo New 3Ds Xl White

0 154
90%
Merita

Nota noastra

Pro: este o consola ce ruleaza jocurile neasteptat de binea
Contra: Camera acestei console lasa de dorit

  • Dimensiune
  • Video
  • Design
  • pret

Review Consola Nintendo New 3Ds Xl White

Am de auzit că unele jocuri recente, care uneori se luptă să ruleze la o rată constantă a cadrelor pe vechiul model, nu au probleme cu noul 3DS XL, dar impactul real va fi resimțit atunci când vedem jocuri care rulează doar pe noul model, sau cu viziuni îmbunătățite asupra consolelor 3DS existente. În mod similar, suportul noii unități pentru NFC și cifrele Amiga Nintendo ar putea fi de spus,Nintendo susține că camerele de pe noul 3DS XL funcționează mai bine la lumină scăzută – la îndemână pe un dispozitiv care este folosit în cea mai mare parte în interior – și pare să existe un adevăr în această privință.

Există mai puține zgomote și imaginile sunt puțin mai clare. Cu toate acestea, cu senzori de 0.3 megapixeli, calitatea nu este încă prea mare. Deși puteți obține rezultate mai bune cu Mii Maker automatizat 3DS sau puteți obține o imagine 3D mai ușoară, rezultatele vor continua să fie mult mai departe chiar și de cea mai elementară cameră foto smartphone.

Pro-uri

Efecte 3D îmbunătățite
Controale duale analogice
Mai multă putere de procesare
Chiar mai multe caracteristici

Contra

Durata de viață a bateriilor nu sa îmbunătățit tangibil
Nu crește afișarea rezoluției ecranului

Noul Nintendo 3DS XL este, fără îndoială, cea mai bună versiune 3DS făcută vreodată, și cel mai bogat în caracteristici, confortabil și inteligent gândit Nintendo de la DS Lite. Are un ecran 3D fantastic care funcționează de fapt în 3D, un procesor mai bine echipat pentru manipularea jocurilor 3D mai avansate și un pad analogic secundar încorporat, care – cu unele rezerve minore – face ca vechiul accesoriu Circle Pad Pro să fie inutil. Este un dispozitiv genial.

Acum sunt multe tone de jocuri 3DS, iar daca vrei cea mai buna modalitate de a te bucura de ele ar trebui sa cumperi un nou Nintendo 3DS XL. Proprietarii 3DS existenți ar putea fi greu să justifice actualizarea.


3Ds Xl White


Sumar
Data Review
Produs Analizat
Consola Nintendo New 3Ds Xl White
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: este o consola ce ruleaza jocurile neasteptat de binea
Contra: Camera acestei console lasa de dorit

  • Dimensiune
  • Video
  • Design
  • pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More