Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BR

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BR, 20 litri, 800 W, Digital, Rosu

0 212
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Puterea mare
Usurinta de curatare
Frecventa inalta
Con: Designul

  • Design
  • Capacitate
  • Consum de energie redus
  • Puterea

Review Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BR

Daewoo KOR-6S2BR este un cuptor de microunde care funcționează surprinzător de bine chiar și pentru cei mai mari critici ai acestor aparate și reprezinta o achiziție excelenta datorita funcțiilor lui.

Funcția Zero&On presupune întreruperea alimentarii cu energie electrica dacă timp de 2 minute de la precedenta comanda cuptorul nu este folosit. In felul acesta, scade simțitor factura la lumina, consumul de energie electrica fiind mult mai mic.

Vorbim de un microunde un frecventa înaltă ce oferă o încălzire uniforma în întreaga cavitate a lui KOR-6S2BR, cu o capacitate mare de 20 de litri. Datorita funcției Zero & On, cuptorul cu microunde Daewoo se oprește automat în cazul în care nu e utilizat timp de 2 minute după terminarea activității. Prin întreruperea alimentarii cu energie electrica conferita de aceasta funcție se contribuie la reducerea consumului.

Funcția de dezghețare este una dintre cele mai utile, dar și una dintre cele mai des folosite. Nimeni nu trebuie sa mai piardă câteva ore pana carnea se decongelează sau pana când legumele sunt gata pentru a fi tocate. In doar câteva minute, totul este pregătit pentru preparare.

Când vine vorba de curățare, funcția “steam cleaning” este soluția. Aceasta consta în puterea aburilor pentru a curata grăsimea și murdăria din cavitatea interioara a cuptorului Daewoo KOR-6S2BR. De asemenea suprafața interioara a cuptorului cu microunde Daewoo este acoperita de un material cu densitate mare numit “Shiny Clean”, fiind o suprafață neteda ce împiedică murdăria sa adere profund la aceasta. Astfel, curățarea cuptorului cu microunde nu este o povara.

Specificații

Capacitate (l) 20
Putere cuptor (W) 800
Panou comanda Digital
Tip afișare LED
FUNCȚII

Numar programe 5
Dezghețare Da
Reîncălzire Da
Timer Da
Nivele putere 10
Curățare cu aburi Da
ACCESORII

Suport rotund Da
CARACTERISTICI TEHNICE

Culoare Rosu
Dimensiuni (W x D x H) 449 x 318 x 259 mm
Greutate 8.6 kg

95%
Merita

Nota noastra

Pro: Puterea mare
Usurinta de curatare
Frecventa inalta
Con: Designul

  • Design
  • Capacitate
  • Consum de energie redus
  • Puterea

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More