Cuptor cu microunde Panasonic NN-DF383BEPG

Cuptor cu microunde Panasonic NN-DF383BEPG, 23 l, 1000 W, Grill, Digital, Inverter, Negru

https://www.youtube.com/watch?v=VNK1jcoKPt4
0 267
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Consum Redus
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Design
  • Pret

Review Cuptor cu microunde Panasonic NN-DF383BEPG, 23 l, 1000 W, Grill, Digital, Inverter, Negru.

Un cuptor multifuncțional rapid pentru mâncăruri delicioase. Repertoriul dumneavoastră de opțiuni continua sa se extindă cu un meniu cu adevarat versatil.

Cuptor cu încălzitor dublu: Va permite sa utilizați cuptorul la 100-220 ºC. Căldura este emisa uniform de sus și de jos. Sistemul cu încălzitor dublu aduce performante excelente unui cuptor compact.
Gătire combinata simultana: Încălzitoarele de sus și de jos rumenesc exteriorul mâncării, iar microundele încălzesc perfect interiorul acesteia. Acest lucru reduce semnificativ durata de gătire și economisește energie, rezultând o mâncare crocanta la exterior și zemoasa la interior.

Acest cuptor cu microunde are câteva caracteristici bune, dar lipsește și câteva caracteristici:
Șase niveluri de putere
Are un grătar
Cuptor cu încălzire dublă
Bucătăria rapidă și delicioasă. Un player multiplu compact
Coacere simultană simultană

Brand foarte bun
Pe baza a 1.923 recenzii de experți și utilizatori (inclusiv 3 298 achiziții verificate), Panasonic are ratinguri foarte bune pentru microundele sale. 96% dintre cei care au cumpărat un cuptor cu microunde Panasonic ar recomanda produsul pe care l-au cumpărat altor cumpărători.

Valoare satisfăcătoare pentru bani
În timp ce produsul este mai scump decât 63% dintre microunde, acesta are caracteristici bune și are o vechime de până la 2 ani, dar la 200,53 de lire sterline, se pare că are o mare valoare pentru bani în ansamblu.

Costurile de funcționare sunt foarte ridicate
Costul mediu de funcționare al modelului NN-DF383BEPG este de 430 de lire sterline pe o perioadă de 10 ani, pe baza prețurilor tipice ale energiei și a nivelurilor de utilizare, care este în cele mai scumpe 17% din toate cele 591 de microunde.

Lansat peste un an în urmă
Panasonic a lansat NN-DF383BEPG în martie 2016.

Capacitatea medie interioară
Capacitatea interioară a lui NN-DF383BEPG de 23L este destul de tipică în comparație cu majoritatea altor microunde. Acesta este în cel mai mare 51% din toate microunde atunci când comandat de această caracteristică


NN-DF383BEPG

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Cuptor cu microunde Panasonic NN-DF383BEPG
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Consum Redus
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More