Cuptor cu microunde Sharp R760BK

Cuptor cu microunde Sharp R760BK, 23 l, 900 W, Digital, Grill, Negru

0 372
98%
Merita

Nota noastra

Pro Capacitate mare
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Review Cuptor cu microunde Sharp R760BK, 23 l, 900 W, Digital, Grill, Negru.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

23L Capacitate
Un cuptor mijlociu perfect pentru bucătării mai mici.

Opțiuni meniu automată
Pentru a vă face viața mai simplă, aveți la dispoziție până la 24 de setări prestabilite pentru a vă bucura de gătit la atingerea unui buton.

Blocare pentru copii
Păstrați-vă copiii în siguranță de la folosirea accidentală a cuptorului cu microunde, cu ajutorul unei copii ușor de configurat.

Platou plat
Un design plat gratuit de grătar care găzduiește toate felurile de mâncare, mari sau mici și este și mai ușor de curățat.

Cronometru de bucatarie
Păstrați deasupra oricărui fel de gătit sau coace altundeva în bucătărie cu acest cronometru la îndemână, ușor de setat și vă va avertiza odată ce timerul a fost numărate.

Cuptor cu microunde de putere până la 900W
Cu cât este mai puternic cuptorul cu microunde, cu atât mai repede gătește alimentele tale. Cu aceasta, mesele gata devin mese aproape instantanee.


Sharp R760BK

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Cuptor cu microunde Sharp R760BK
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro Capacitate mare
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More