Cuptor incorporabil BOSCH HBA74R150E

Cuptor incorporabil BOSCH HBA74R150E, 8 functii, Clasa A, 57 l, Piroliza, negru

0 244
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Sistem de auto curatare
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Pret

Review Cuptor incorporabil BOSCH HBA74R150E, 8 functii, Clasa A, 57 l, Piroliza, negru.

Brand foarte bun
Pe baza a 351 de recenzii de la utilizatori și experți (inclusiv 341 de achiziții verificate), Bosch are recenzii foarte bune pentru cuptoarele sale. 100% dintre cei care au cumpărat un cuptor Bosch ar recomanda produsul pe care l-au cumpărat altor cumpărători.

OK Costuri de funcționare
Acest cuptor este clasificat A +++ pentru eficiența energetică și, pe baza nivelurilor medii de utilizare și a prețurilor la energie, estimăm că HBA74R150E va costa 3000 lei pe parcursul a 10 ani, ceea ce este tipic în comparație cu alte 1,784 cuptoare.

Mai mică decât media totală a cuptorului Capacitate interioară
Capacitățile interioare ale cuptoarelor cuprind cuprins între 8L și 140L, iar capacitatea medie totală a cuptorului este de 63L. Capacitatea interioară a cuptorului Bosch HBA74R150E de numai 60L este mai mică decât media în comparație cu majoritatea cuptoarelor. Este mai mică de 65% din toate cuptoarele atunci când este clasată de această caracteristică.

Puterea totală a cuptorului
Puterea totală a cuptorului HBA74R150E de 3.580 W este relativ medie în comparație cu majoritatea cuptoarelor. Acesta este în cel mai mare 75% din cuptoarele comandate de această caracteristică.

Un cuptor
În comparație cu alte 1.759 de cuptoare pe care le-am evaluat numărul cuptoarelor, HBA74R150E are un cuptor care este mediu.

Cuptor incorporabil cu sistem de auto-curățare pirolitica: se salvează o mulțime de timp și efort. Curățarea pirolitica: la simpla apăsare a unui buton, fără nici un efort Aer cald 3D Plus Eco tip eficiență energetică de încălzire pe un singur nivel care asigură rezultate perfecte ColorGlass: negru sub sticlă este o alternativă foarte bună a oțelului inoxidabil Clasa de eficiență energetică A: rezultate excelente cu un consum minim de energie. Aspect : Butoane rotative retractabile, Buton retractabil, Butoane

Comunicare : Indicatorul luminos, Textul de pe ecran, Ceas Analogic


HBA74R150E

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Cuptor incorporabil BOSCH HBA74R150E
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Sistem de auto curatare
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More