Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 S

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 S, Electric, 6th Sense, MF16, 60 l, Clasa A+, Autocuratare catalitica, Design Absolute, Quartz Light

0 157
97%
Merita

Nota noastra

Pro Capacitate mare
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 S, Electric, 6th Sense, MF16, 60 l, Clasa A+, Autocuratare catalitica, Design Absolute, Quartz Light.

Maxi Cooking este o funcție care optimizează prepararea bucăților mari de carne, care sunt de obicei dificil de preparat.
Functia Maxi Cooking incalzeste mai mult din elementul de incalzire de pe plafon adica(75%),si mai putin din elementul de incalzire din partea de jos (25%). Acest lucru face ca alimentele sa fie mai crocante. De asemenea, temperatura creste mult mai incet, ceea ce previne uscarea alimentelor.

Whirlpool AKZ 6230 S CEL DE-AL SASELEA SIMT
Cu tehnologia exclusiva AL SASELEA SIMT de la Whirlpool, prepararea perfecta devine mai simpla.
SIMT: AL SASELEA SIMT monitorizeaza energia absorbita de alimente (carne, peste si legume) si determina temperatura si timpul de preparare necesare.
ADAPTARE: AL SASELEA SIMT monitorizeaza schimbarile, precum pierderea caldurii din cauza deschiderii usii cuptorului, si adapteaza temperatura si timpul de preparare in mod adecvat. Conditiile optime sunt restabilite incredibil de repede.
CONTROL: AL SASELEA SIMT monitorizeaza procesul de preparare a mancarii, oferind feedback constant pe afisajul mare, usor de folosit, sensibil la atingere. Tehnologia AL SASELEA SIMT inseamna ca nu mai este nevoie sa verificati periodic daca mancarea este gatita perfect.

Whirlpool AKZ 6230 S Ready 2 cook
Sistemul puternic de convectie elimina necesitatea preincalzirii, care ajuta la economii de pana la 25% din timpul de preparare si pana la 20% energie. La selectarea unei functii traditionale si la setarea timpului si a temperaturii dorite, interfata inteligenta pentru utilizator ofera consumatorului optiunea de a activa sau nu faza de preincalzire; implicit, preincalzirea nu este setata.

Whirlpool AKZ 6230 S Turbo grill
Gratarul turbo consta in utilizarea simultana a elementului de gratar si a ventilatorului, permitand mancarii sa se rumeneasca mai rapid si mai uniform distribuind aer in jurul zonei de prajire. Aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne.

Whirlpool AKZ 6230 S Decongelare
Functie cu temperatura joasa ce permite dezghetarea alimentelor congelate.

Whirlpool AKZ 6230 S Tehnologia 6th Sense
Retetele presetate ajusteaza automat temperatura si timpul de gatire al alimentelor, cuptorul oprindu-se exact in momentul in care produsul este complet procesat. Astfel utilizatorul are mai mult timp iar rezultatul final este unul deosebit situat la nivelul asteptarilor consumatorilor.

Inchiderea amortizata a usii – Soft Closing
Gratie sistemului Soft-Closing te bucuri de mai multa liniste in bucatarie. Mecanismul special, amplasat in usa, impiedica producerea oricarui zgomot puternic la inchiderea acesteia.

Curatare catalitica
Cataliza este posibila datorita panourilor catalitice montate pe peretii laterali ai cuptorului.Prin compozitia si forma lor acestia retin si elimina prin proces catalitic toate depunerile din timpul procesului de gatire.Se pot curata foarte usor sau se pot schimba dupa un timp indelungat de utilizare.


AKZ 6230 S

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 S
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro Capacitate mare
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More