Televizor curbat Smart Samsung, 123 cm, UE49K6300, Full HD

0 165
94%
Merita

Nota Noastra

Pro:
Imagine Superba
Sunet Bun
Wifi integrat
Calitate pret Excelent
Contra
La accesorii trebuie si o tastatura bluetooth pentru o navigare rapida

  • Design
  • Consum Energie
  • Accesorii Incluse
  • Sunet
  • Pret Recomandat

Review : Televizor Curbat Smart Samsung, 123 cm, UE49K6300, Full HD

 

Descoperiti o noua experienta TV

Samsung FHD TV UE49K6300 ofera experiente de vizualizare uluitor de reale si captivante, asa cum nu ati mai vazut pana acum. Veti vedea programele si filmele televizate preferate intr-o lumina complet noua.


UE49K6300

Lasa-te invaluit de continut

Auto Depth Enhancer aplica niveluri de contrast variate in zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinara. Experimentati vizualizarea captivanta pe ecranul televizorului dvs. UE49K6300


UE49K6300

Oferiti-va o experienta superioara de vizionare

Curbura delicata a televizorului Curbat de la Samsung UE49K6300 va ajuta sa va plasati chiar in centrul actiunii, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs. preferata, comparativ cu un ecran plat.


UE49K6300

Optimizati calitatea imaginii la un nivel apropiat celui FHD

Ultra Clean View analizeaza continutul afisat utilizand un algoritm avansat, pentru a filtra si a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar daca sursa video nu este de calitate Full HD, va veti putea bucura de imagini care rivalizeaza cu standardul FHD.


UE49K6300

Acces rapid si unic la toate sursele de continut

Noul Smart Hub ofera un singur punct de acces la Live TV, aplicatii variate si cu continut bogat, jocuri si multe altele. Utilizatorii isi pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.


UE49K6300

Contrast imbunatatit, pentru detalii mai clare

 

Functia Micro Dimming Pro de la Samsung UE49K6300 produce tonuri mai intense de negru si nuante mai pure de alb, pentru a oferi o claritate si un contrast al imaginii uimitoare. Experimentati emotia si dramatismul intregului continut vizualizat.


UE49K6300

Bucurati-va de culorile imbogatite si imaginile imbunatatite

 

Functia Wide Colour Enhancer de la Samsung UE49K6300 utilizeaza un algoritm extrem de avansat, pentru a imbunatati dramatic calitatea imaginii, scotand la iveala detalii ascunse si prezentandu-va culorile exact asa cum au fost concepute de catre producator.


UE49K6300

Distribuiti cu usurinta continutul pe televizor

 

Creati un sistem integrat intre mobil/PC si Smart TV care va va permite sa vizualizati continutul la dimensiune si claritate maxime pe un ecran Smart TV UE49K6300 in timp ce mobilul sau PC-ul isi indeplinesc celelalte functii. Totul este posibil cu aplicatia gratuita Smart View de la Samsung UE49K6300 care va ofera o convergenta uimitoare si conectivitate simpla, cu cele mai multe dispozitive personale.


UE49K6300

Viteze mai mari, performanta mai buna

 

Puternicul procesor Quad Core mentine viteza Samsung Smart TV UE49K6300 la un nivel superior, astfel incat sa reactioneze instantaneu la comenzi si aplicatiile care ruleaza sa functioneze la standarde optime. De asemenea, va ofera viteza necesara pentru a va bucura de multitasking, cu ecranul Multi-Link.


UE49K6300

Conectare Wireless simpla si rapida

 

Rețeaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului inteligent fără a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, va puteți bucura acum pe deplin de conceptul deosebit al televizorului dumneavoastră UE49K6300.


UE49K6300

Transforma televizorul într-un centru de divertisment

Folosind ConnectShare, puteți viziona un conținut variat, conectând pur și simplu stick ul USB sau HDD-ul la televizorul UE49K6300. Va veți delecta astfel cu filme, muzica și imagini pe ecranul imens. Televizoarele Samsung cu multiple porturi HDMI va permit sa creați un centru multimedia de divertisment în propria sufragerie. Conectați HDMI direct la televizorul UE49K6300, pentru a vizualiza diferite tipuri de conținut de pe dispozitive multiple.


UE49K6300

Încearcă experienta Smart cu noul sistem de operare Tizen

Tizen optimizează performanta televizorului Smart TV, asigurând timpi mai mici de pornire și acces rapid la Live TV și la toate aplicațiile dumneavoastră. Oferă asistenta pentru aplicațiile locale populare de conținut video, pentru vizionare optimizata


UE49K6300

 

 

 

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor curbat Smart Samsung, 123 cm, UE49K6300, Full HD
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
94%
Merita

Nota Noastra

Pro:
Imagine Superba
Sunet Bun
Wifi integrat
Calitate pret Excelent
Contra
La accesorii trebuie si o tastatura bluetooth pentru o navigare rapida

  • Design
  • Consum Energie
  • Accesorii Incluse
  • Sunet
  • Pret Recomandat

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More