Espressor manual DeLonghi Dedica Style EC 685

Espressor manual DeLonghi Dedica Style EC 685, 1300 W, 15 Bar, 1.1 l, Slim, Rosu

0 482
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Timp de incalzire rapid
Espresso savuros
Con: Capacitate redusa

  • Design
  • Functii
  • Eficienta
  • Capacitate

Review Espressor manual DeLonghi Dedica Style EC 685

DeLonghi Dedica Style EC 685, datorită amprentei sale compacte, a renunțat la stilul convențional al unei mașini de pompare și își ia propria identitate. Caracteristicile care ar fi în mod normal în partea din față, cum ar fi controlul pentru bagheta de aburi, au fost rotite în lateral.

În timp ce designul lui Dedica este simplu, procesul de fabricare a berii este mult mai complex. Ca și alte mașini pe bază de pompe, prepararea cafelei este mai mult un ritual decât un confort, destinat să valorifice rezultatul, mai degrabă decât rapiditatea.

Procesul începe cu selectarea fie a filtrului unic sau dublu, fie a filtrului ESE – fiecare este bine reliefat pe partea inferioară pentru a preveni amestecurile – și apoi introduceți-l în suport, care este umplut cu cafea măcinată și împins până la nivelul folosind presa separată, cu excepția cazului în care ați utilizat o capsulă ESE, desigur. Ai de ales dintre cafea măcinată sau capsule.

Espresso-ul rezultat este plin, cu o cremă groasă, o aromă evocatoare și notele naturale dulci au subliniat. Chiar dacă nu sunteți un consumator de espresso, diferența pe care o face pentru un simplu cappuccino este tangibilă. Încercați să preparați cafeaua obișnuită în ea și veți putea detecta o aromă mai bogată.

În timp ce este o mașină frumoasă care produce cafea excelentă, EC 685 este mai potrivită pentru fanii dedicați ai cafelei sau pentru weekendurile relaxate. Din fericire, capacitatea de a utiliza capsule ESE minimizează mizeria și agitația atunci când aveți nevoie, ceea ce face mai convenabil pentru dimineața zilei de lucru. Nu este un aparat de cafea cu volum mare, din cauza faptului că uneori devine puțin prea cald, dar dimensiunea sa va atrage cu siguranță pe proprietarii actuali de mașini de pompare care își găsesc aparatul prea voluminos.

Într-o lume a momentului, DeLonghi Dedica Style EC 685 recompensează timpul și efortul cu o cafea sublimă care merită să se bucure, dar necesită practică pentru uzul cotidian.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
DeLonghi Dedica Style EC 685
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Timp de incalzire rapid
Espresso savuros
Con: Capacitate redusa

  • Design
  • Functii
  • Eficienta
  • Capacitate

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More