E-Book Reader Kobo Aura H2O Edition 2

E-Book Reader Kobo Aura H2O Edition 2, 6.8 inch, 8GB, Wi-Fi, Negru

0 173
93%
Merita

Nota noastra

Pro: 8 Gb
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Review E-Book Reader Kobo Aura H2O Edition 2

Cufundați într-o carte buna în baie sau lângă piscina, fără griji. Kobo Aura H2O are HZO Protection ™, făcându-l impermeabil din interior și gata de a merge în locuri în care alte dispozitive nu pot.
E-Book Reader Kobo Aura H2O, 6.8 inch, 8GB, Wi-Fi
Cititi si dormiti cu ComfortLight PRO
Prin reducerea expunerii la lumina albastra, ComfortLight PRO ofera cea mai buna experienta de citire in timpul noptii, emiterea nuantei optime in functie de ora din zi, de la o lumina alba a soarelui la o lumina portocalie. Sau, alegeti propriile setari de lumina pe baza preferintelor dvs. personale. Cu Kobo Aura H2O, bucurati-va de lectura in timpul noptii, fara a va afecta somnul.
E-Book Reader Kobo Aura H2O, 6.8 inch, 8GB, Wi-Fi, ComfortLight PRO
Nu a fost niciodata mai usor sa te pierzi intr-o poveste
Ecranul de 6,8 “HD Carta E cu cerneala ofera o intoarcere neintrerupta a paginii si o experienta de citire de calitate superioara. Designul o face confortabila pentru a fi tinuta mult timp in mana pe parcusul orelor de lectura. Nu veti dori niciodata sa o lasati jos.
E-Book Reader Kobo Aura H2O, 6.8 inch, 8GB, Wi-Fi, 6,8
Cititi cum doriti
Nu exista doua carti similare, asa ca creati-va experienta perfecta de citire cu Kobo Aura H2O. Caracteristica TypeGenius are setari de greutate si claritate exclusive pentru Kobo si va permite sa alegeti intre peste 50 de dimensiuni ale fontului si 11 tipuri de fonturi. In plus, reglati marginile, evidentiati pasaje, scrieti note sau cautati un cuvant cu dictionarul incorporat – toate cu atingerea unui deget. Cititi cum doriti cu Kobo Aura H2O.
E-Book Reader Kobo Aura H2O, 6.8 inch, 8GB, Wi-Fi, Cititi cum doriti
Posibilitati de citire nesfarsite
Kobo eBookstore va ofera acces la peste 5 milioane de titluri, astfel incat un nou favorit este mereu la indemana. Obtineti recomandari personalizate pe baza obiceiurilor dvs. de citire si castigati puncte Kobo Super Points la fiecare achizitie. Cu spatiu de stocare de 8 GB, Kobo Aura H2O poate transporta de doua ori mai multe carti electronice decat celelalte eReadere.
E-Book Reader Kobo Aura H2O, 6.8 inch, 8GB, Wi-Fi, eBookstore
Extindeti experienta dvs. de e-learning
Incepeti sa cititi pe Kobo Aura H2O si sa ridicati pe smartphone-ul, tableta sau desktop-ul dvs. cu aplicatia gratuita Kobo. Vom sincroniza semnele de carte, astfel incat sa puteti comuta cu usurinta intre dispozitive.


E-Book Reader

Sumar
Data Review
Produs Analizat
E-Book Reader Kobo Aura H2O Edition 2
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: 8 Gb
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More